Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

Gepersonaliseerde baby-cadeautjes; een trend van het moment

Wanneer jouw beste vriendin, zus, broer, of een andere bekende een kindje verwacht of gekregen heeft, zal er hoogstwaarschijnlijk een kraamvisite moment ingepland worden. Tijdens zo’n kraamvisite wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen; tijd om een leuk en origineel cadeautje te bedenken. Maar hoe kan je nou op een cadeautje komen welke leuk, origineel en het liefst ook nog eens praktisch is? Lees snel met ons mee voor een aantal leuke tips!

Kleding > the original way!

Natuurlijk is het kopen van een nieuw paar sokjes, rompertje of een lievig mutsje iets wat bij menig kraamvisites gebeurd. Dat is natuurlijk helemaal niet erg; een ouder kan niet voldoende kleding voor zijn of haar kleine hebben. Het is daarentegen natuurlijk wel leuk als het kledingstuk dan ietwat origineels heeft… Onze oplossing? Schaf een kledingstuk van een leuk merk aan bij een kledingwinkel of online (zoals Koko Noko bij Hippe Mensjes) en ga er mee naar een kledingmaker; laat de naam van de pasgeborene erop borduren of stikken! Hoe leuk als Lisa gevoerd kan worden in een slabbetje waar haar naam op staat, of dat het nieuwe mutsje van Bram als geen ander te herkennen is door zijn stoere naam op de voorkant!

There is more….

Kleding is natuurlijk niet het enig wat je kan personaliseren… Misschien heb je hem zelf nog wel liggen, of kan je je er in ieder geval een voorstelling bij maken; baby’s tot en met volwassenen dragen hun leven lang dezelfde knuffel bij zich. En meestal is dit de knuffel die ze gekregen hebben bij de geboorte. Hoe leuk als de nieuwe pasgeborene dit ook met een knuffel zal gaan hebben, en dan ook nog eens met die van jou? Door een knuffel te personaliseren; zet er bijvoorbeeld voor- en achternaam en de geboortedatum van de kleine op, heeft deze een unieke touch en zal het cadeautje waarschijnlijk specialer zijn dan een konijn uit de kinderwinkel!

Zilver bestek

Wil je helemaal uitpakken met een kraamcadeautje voor het kleine mensje, kan je natuurlijk kiezen voor een zilveren bestekje en zijn of haar naam daarin laten graveren. Het kleine mannetje of vrouwtje heeft er misschien nog niet zoveel aan als hij of zij klein is, maar later is het vast en zeker een speciaal cadeautje welke nog generaties lang doorgegeven zal worden! Zorg ervoor dat het bestekje in een goed opbergdoosje zit, zodat deze niet uitslaat of verstofd!

Terug naar Shopping