Menu
Gemakkelijk je buik verbergen

Er zijn altijd wel periodes waarop jij minder tijd hebt voor de sportschool en dat je gewicht verandert. Hierdoor kan het zijn dat je strakke kleding in je kast laat liggen of je zult niet zo goed in je vel zitten. Om je toch zelfverzekerd te voelen, kun je verschillende kledingstukken gebruiken waarbij jij je buik kunt verbergen. Wij bespreken hier een aantal van deze kledingstukken zodat jij er altijd zelfverzekerd bij loopt.

Strepen

Wie zegt dat je outfit saai moet zijn wanneer jij je buikje wilt wegwerken? Je kan namelijk een outfit samenstellen waarbij je gebruik maakt van verticale strepen. Deze strepen zorgen er voor dat alles wat je wil verbergen ook echt verborgen wordt. Een goed kledingstuk om je buikje te camoufleren is een gestreepte pantalon. Hier kun je namelijk niet fout mee gaan. Kies je voor een high-waisted pantalon? Dan kun jij je benen optisch smaller laten lijken en word je buik direct op magische wijze verborgen.

Een lange jas

Een ander soort kleding om je buikje te verbergen is het dragen van een lange jas. En laat dat nu nét goed uitkomen tijdens deze koude dagen! Jij kan deze lange jassen in alle kleuren en maten vinden. Een lange jas zorgt ervoor dat je er slanker uitziet waardoor jij je buikje simpel kunt wegwerken. Het fijne aan deze jassen is dat ze ook nog eens heerlijk warm zijn. Ga voor een oversized jasje wanneer jij je buik compleet wilt camoufleren. Qua kleur en printjes kun je het zo gek maken als je zelf wilt!

Andere kleding voor vrouwen met een buikje

Naast jasjes en kleding met strepen is er nog veel meer kleding voor vrouwen met een buikje. Tijdens de winter kun jij namelijk gemakkelijk een buik verbergen door een comfortabele oversized sweater te dragen. Dit item is gemakkelijk te combineren. Of je hem nu draagt op een skinny jeans of een rokje, het kan allemaal. Wanneer je op zoek gaat zo'n comfy sweater is het verstandig om op zoek te gaan naar een variant waarbij de achterkant langer is dan de voorkant. Dit accentueert je figuur namelijk op de juiste plekken. Daarnaast hoef jij je dan geen zorgen te maken over kleding die je in je broek hoeft te stoppen.

Verplaats de aandacht

Wil jij op een andere manier je buikje verstoppen? Naast kleding om je buikje te verbergen kun je er ook eens voor kiezen om met het gebruik van accessoires de aandacht te verplaatsen. Dit kan op vele verschillende manieren. Draag bijvoorbeeld een pet, hoed of muts of ga voor een aantal statement sieraden. Ook opvallende schoenen doen het erg goed. Denk maar eens aan dat leuke paar glitterlaarsjes of die felle sneakers die je in je kast hebt staan.

Terug naar Tips & Tricks