Menu
Gele blazer combineren

Geel is niet alleen de meest zonnige kleur die we kennen, het is ook één van de meest geziene modekleuren van het moment. Tegelijkertijd is geel ook één van de moeilijkste kleuren om te dragen. Modeontwerpers stonden een aantal jaren geleden huiverig tegenover deze kleur, maar daar is verandering in gekomen! In de winkelrekken zien we meer geel dan we ooit hebben gezien. Wat dacht je van een gele blazer? Maak van jouw outfit een echte eye-catcher!

Zóveel tinten geel... Welke tint staat jou het best!?

Er zijn ontiegelijk veel kleuren geel, wat varieert van felgeel tot honinggeel. Welke kleur jou het beste staat? Ons advies is om gewoon eens te passen en te proberen. Laat je leiden door je smaakgevoel. Er zitten vast tinten geel tussen die jou goddelijk staan! Over het algemeen kunnen donkere types felgeel heel goed hebben. Daarentegen staan blonde types vaak het zachtgeel net iets beter en voor redheads geldt dat warme tinten geel, zoals goudgeel, prachtig staat. Maar vergis je niet: een fel gele blazer kan iemand met een bleke huid en lichtblonde haren verrassend mooi staan!

Gele blazer combineren: zo doe je dat!

  • De meest heftige combinatie is misschien wel geel op geel. Toch staat het super! Zo is het bijvoorbeeld heel gaaf om een gele blazer te combineren met een knalgele tas.
  • Geel kan een winterse outfit heel zonnig maken. Ga voor een gele blazer op een zwarte broek of rok. Eerlijk is eerlijk, het staat geweldig.
  • Geel in combinatie met andere felle kleuren is gewaagd, maar waarom niet? In de zomer mag een gele blazer best gecombineerd worden met een felgroen shirt of een rood broekje. Maar maak het niet te bont. Probeer altijd één wit vlak bij te halen.
  • Geel met natureltinten, zoals wit, is een combinatie waar wij verliefd op zijn. Lekker basic, waardoor de gele blazer er nog meer uitspringt.
  • Geel doet het op z'n best op een spijkerstof. Wat dacht je van een gele blazer combineren met een spijkerrokje? En stiekem haal je zo het zomergevoel weer in huis.

Dames tassen - dames handtas - dames schoudertas Dames tassen - dames handtas - dames schoudertas v.a. € 38,99.- Bekijk product
Portemonnee - Kleine portemonnee dames - Portemonnee dames - Portefeuille dames - Mini portemonnee dames - Mini portemonnee - Kleine portemonnee dames - Dames portemonnee overslag - Portemonnee kind - Portemonnee meisje - Portemonnee dames met rits Portemonnee - Kleine portemonnee dames - Portemonnee dames - Portefeuille dames - Mini portemonnee dames - Mini portemonnee - Kleine portemonnee dames - Dames portemonnee overslag - Portemonnee kind - Portemonnee meisje - Portemonnee dames met rits v.a. € 16,99.- Bekijk product
Armband Dames Geboortesteen November Citrien | cadeau dames Armband Dames Geboortesteen November Citrien | cadeau dames v.a. € 39,95.- Bekijk product
Leren handtas dames- Schoudertas voor dames-geel Leren handtas dames- Schoudertas voor dames-geel v.a. € 61,00.- Bekijk product

Onze tip

Koop niet teveel items in het geel, want het blijft een opvallende kleur. Het nadeel hiervan is dat je het item snel zat bent én dat iedereen zich het kledingstuk herinnert. Maar dat mag jou er niet van weerhouden om een gele blazer of iets dergelijks te kopen. Het is én blijft een prachtige kleur dat jou waarschijnlijk beeldig staat.

 

 

Terug naar Style tips