Menu
Ga de zomer in met een stijlvolle rok!

De zomervakantie komt steeds dichterbij en dat betekend dat we weer kunnen reizen naar een lekker warm land. Hierbij hoort ook luchtige kleding zoals een rokje! Deze kunnen gedragen worden naar het strand maar ook naar gewoon casual wanneer je bijvoorbeeld naar een restaurantje gaat. Heb jij een vakantie op de planning staan? Lees dan in deze blog welke hippe zomerse rok jij zeker moet aanschaffen.

Mini rok

In de zomer is het de gelegenheid om je mooie benen weer te laten zien. Een mini rok is hiervoor perfect en vrijwel met alles te combineren. Meestal is het, het mooist wanneer de rok wat wijder uitvalt er een strakke top op te dragen en wanneer de rok strak zit er juist een wijdere top op te dragen. Verder zijn een aantal zaken waar je op moet letten bij de mini rok. Zo is het ten alle tijden handig om een strak, kort broekje onder je rok te dragen. Mocht je rok een keer omhoog waaien dan ben je met het broekje altijd save. Verder moet je bij de aankoop van een mini rokje altijd vooraf even checken of je er normaal in kunt bukken. Kan dit niet zonder dat je onder je rokje kunt kijken, dan is het rokje simpelweg te kort. Combineer dit fashion item met stoere laarsjes en je bent ready to go!

Midi rok

Wanneer je een mini rokje te kort vindt is een midi rokje een geschikte vervanger. Een midi rok komt tot net onder je knieën en is eigenlijk wel geschikt voor elke gelegenheid als je het maar goed combineert. Zo kun je bij een chique gelegenheid er bijvoorbeeld voor kiezen een paar mooie hakken met een mooie top te dragen en bij een casual gelegenheid een paar leuke sneakers met een leuk T-shirtje. Ook is een midi rok erg geschikt voor kantoor op een warme dag. Zo kun je alsnog je benen laten zien maar blijft het netjes.

Hogan Dames midi platform h483 sneaker Hogan Dames midi platform h483 sneaker v.a. € 364,00.- Bekijk product
HV Society Rok hvsgitana HV Society Rok hvsgitana v.a. € 39,95.- Bekijk product
HV Society Rok hvscocco HV Society Rok hvscocco v.a. € 69,95.- Bekijk product
HV Society Rok hvsvicky HV Society Rok hvsvicky v.a. € 39,95.- Bekijk product

Maxi rok

Een maxi rok komt tot aan je enkels en is daarmee ook een goede vervanger op de mini rok. Deze rokken zijn vaak erg luchtig en daardoor perfect om te dragen naar het strand. Tevens zijn deze rokken ook erg geschikt wanneer je nog geen gebruinde benen hebt. Zo zijn je benen niet zichtbaar voor de medemens maar heb je wel nog steeds een luchtige outfit aan. Draag er er een leuke strakke top op met sneakers of leuke hakken en je bent helemaal ready to go!

Aan welke zomerse rok ga jij je wagen?

HV Society Rok hvsgitana HV Society Rok hvsgitana v.a. € 39,95.- Bekijk product
HV Society Rok hvscocco HV Society Rok hvscocco v.a. € 69,95.- Bekijk product
HV Society Rok hvsvicky HV Society Rok hvsvicky v.a. € 39,95.- Bekijk product
HV Society Rok hvsveerle HV Society Rok hvsveerle v.a. € 34,95.- Bekijk product

Terug naar Style tips