Menu
Fringes & fun!

Fringes zijn al lange tijd hot in de modewereld en ook deze zomer zijn ze onvermijdelijk. We zagen ze al veel op shirts, jasjes en bikini's, maar deze zomer zien we ze o-ver-al. Denk aan sandaaltjes, rokken en tassen: geen één kledingstuk of accessoire blijft achter. Deze franjes geven je outfit een zomerse, en vooral vrolijke bohemian boost.

Ideaal dus zijn deze fringes op een festival. Styl je outfit met een stoer bikerjack, boots of cross body bag met franjes en je bent festivalproof! Op een festival kun je zo veel fringe items combineren als je wilt, maar voor een streetstyle of casual look geldt: less is more. Als je kiest voor een kledingstuk met franjes, hoef je deze niet meer aan te vullen met accessoires. Franjes zijn vaak al opvallend, dus maak je look niet te druk. Je kunt ook gaan voor basics met een prachtige tas met fringe details. Of wat dacht je van die schattige sandaaltjes met franjes? Één ding is zeker: fringes zijn de modetrend van 2017.

Ben je ook zo fan geworden van deze trend? Bekijk hieronder de leukste fringe items en begin met shoppen!

NOTFOUND

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Soraya
Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.