Menu
Fluwelen top: sexy en stijlvol

Een opvallende trend die in de herfst terug is gekomen is het dragen van fluwelen items. Je ziet vele outfits gecombineerd worden met een fluwelen top. Dit fijne zachte en fijne stofje zorgt voor een leuke draai aan je outfit. Heb jij een velvet top in je kast liggen maar weet je niet goed hoe je deze moet combineren? Dan is deze fashion blog voor jou! Lees hier hoe jij dit item kan combineren en draag dit item op vele verschillende manieren.

Verschillende kleuren

Een velvet shirt of topje is tegenwoordig in vele verschillende kleuren te krijgen. Jij kan dus kiezen voor een klassieke zwarte kleur waarbij je de top goed kunt combineren met een blazer. Hierdoor zorg je voor een classy outfit. Deze outfit is door het gebruik van fluweel alles behalve saai!

Wil jij toch wat meer kleur toevoegen aan je outfit? Kies dan voor een velvet top met een kleurtje. Veel voorkomende kleuren zijn roze, groen, blauw of rood. Deze tops kun je op diverse manieren dragen. Een goede vuistregel om aan te houden, is dat je bij een donkere top het beste iets lichters erbij kunt combineren. Hierdoor laat je de top namelijk extra opvallen.

Less is more bij een fluwelen top

Fluweel is een zeer opvallende stof. Het is daarom verstandig om de rest van je outfit iets rustiger te houden. Je kunt dit het beste doen door je velvet t-shirt of topje te dragen met een aantal basic kledingstukken. Hierdoor is je outfit goed in balans en zul jij stralen.

Wij begrijpen dat je bij een avondje uit graag wat meer uitpakt met je outfit. Bij een avond uit is het ook niet erg om iets meer stoffen en combinaties te maken. Houdt er evengoed rekening mee dat je de aandacht op je fluwelen kledingstuk legt. Zo val je zeker op!

Blijf minimalistisch met accessoires

Zoals we net al aangekaart hebben, is het verstandig om met een velvet shirt de rest van je outfit zo basic mogelijk te houden. Dit geldt ook voor het dragen van accessoires. De stof fluweel is erg opvallend waardoor dit kledingstuk al snel het middelpunt van je outfit wordt. Denk hier aan wanneer jij je accessoires gaat toevoegen aan je look. Minimalistische accessoires doen het daarom erg goed bij een velvet t-shirt. Ga dus voor armbandjes, ringen, oorbellen of kettingen die delicaat zijn en waarbij de sieraden niet te groot zijn.

Terug naar Style tips