Home / Blog / Trend watch / Flowers all over!

Flowers all over!

Door Soraya - op 19-07-2017
Flowers all over!

De bloemenprint is niets nieuws in modeland: al in de jaren '50 droegen vrouwen de mooiste bloemenjurkjes en in de tijd van de hippies was de bloemenprint ook een hele trend. En nu, in 2017, zijn we de bloemetjes nog lang niet beu. Bloemenitems zijn namelijk door iedere vrouw te dragen, ongeacht de leeftijd. Daarnaast staan bloemen symbool voor de vrouwelijkheid. Bloemen passen perfect bij de zomer en maken iedereen happy!

En wie denkt dat bloemetjes je outfit alleen maar een lieve uitstraling kunnen geven, zit er flink naast. 2017 is het jaar van de veelzijdigheid in de mode, dus ook de klassieke bloemenprint is goed aangepakt. Tegenwoordig vind je bloemen op festival boots en op bomberjacks. Stoer en schattig is een perfecte match en zien we maar al te graag deze zomer. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder hebben we een aantal geweldige bloemenitems uit de shop geselecteerd. Welke past bij jou?

Onze shopping tips
Geschreven door:
Soraya Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven