Menu
Fifty shades of beige: Hoe rock je een nude look?

Wanneer je in het woordenboek 'neutraal' zou opzoeken zou je er niet perse warm van worden, maar de fashion trends van nu hebben toch wel degelijk het tegendeel bewezen. Classy, elegant, vrouwelijk, comfy, eigenlijk gewoon alles behalve saai is deze nude look. Hij straalt macht en power uit op een vrouwelijke en klassieke manier. Dus ben jij benieuwd hoe je deze look het beste kunt samenstellen en combineren? Lees dan gauw verder voor de beste tips & tricks.

Tip: sla een aantal neutrale basics in

Onze aller beste tip die we over deze look eigenlijk kunnen geven is: sla een paar neutrale basics in. Deze komen namelijk al-tijd van pas, en niet alleen bij de nude look! Handige items die je zeker moet hebben zijn:

#1 Nude t-shirt zonder iets er op

Denk hierbij aan kleuren als camel, beige, poeder roze, gebroken wit. Dit kan je onder een nude jas/ blazer dragen, maar ook onder een trui, of gewoon zo op een nude pantalon, spijkerbroek, rokje noem maar op. De opties zijn gewoon oneindig!

#2 Nude blazer

Deze komt ook altijd van pas, draag hem bijvoorbeeld op een pantalon in dezelfde nude kleur om zo een mantelpakje te creëren, die trouwens ook helemaal hip zijn dit voorjaar! Verder kun je hem ook gewoon combineren op een stoere jeans, een vrolijk rokje, of een andere kleur broek, zwart doet het bijvoorbeeld ook altijd goed met nude.

#3 Nude knitwear

Een lekkere dikke trui is hoe dan ook een must in je garderobe. De kleur is vaak een opgave, maar met een nude knitwear kun je gewoon niet de mist in gaan. Combineer hem op een zwarte jeans of een nude pantalon. Ga ook eens voor een oversized model en stop hem in je broek, super trendy!

#4 Nude laarsje/sneaker

Vooral in de winter gaan we heel snel voor de kleur zwart met onze kleding. Het probleem is dat je outfit dan heel snel somber over komt. Zwart op zwart op zwart.. Geef daarom een twist aan je outfit, maar houd het tegelijkertijd toch classy door er een nude laarsje of sneaker onder te dragen. Dit houdt het kleurenpalet van je outfit toch neutraal, maar een stuk minder somber!

Nude op nude

Bij de nude look is het ook toegestaan om verschillende tinten 'nude' op elkaar te combineren. Zolang je maar in hetzelfde kleurenpalet blijft is alles wel te combineren! Je kan eigenlijk nooit over de top gaan met nude omdat het altijd neutrale kleuren blijven, hoe je het ook wendt of keert. Combineer bijvoorbeeld eens een beige flared broek met een oversized camel knitwear.


Terug naar Style tips