Menu
Festivalproof met de festival outfit trends

Yes we mogen weer! Het festivalseizoen is eindelijk weer begonnen, dus we kunnen weer lekker dansen, drankjes drinken, de tofste outfits aan en niet te vergeten: genieten van die oh zo heerlijke brandende zon! De tenen in het gras, je vrij voelen in de buitenlucht en doorgaan tot in de late uurtjes, wat verheugen we ons er weer op!

Zwierige outfits

Het leuke aan festivals zijn natuurlijk de vrolijke mensen, het gevoel van vrijheid, de lekkere deuntjes, maar ook de nieuwste trends die je op ieder festival weer opnieuw spot. Shop de zomerse en feestelijke festivaloutfit! Kies voor een comfi en zwierige outfit die er hippie-achtig uitziet en waarin je helemaal mee uit je plaat kunt gaan.

Coachella festival trends

Een festival is DÉ plek om eens flink uit te pakken met je outfit! Het super gave Amerikaanse festival Coachella is het ideale festival om inspiratie op te doen. Hier komen altijd de meest modebewuste celebrities op af, dus op Coachella kun je de laatste trends spotten. YouStyle heeft afgelopen weekend inspiratie opgedaan door de foto's van Coachella door te spitten en geeft je tips over de vetste festival trends.

Festival fashiontips

De meeste festivals vinden in de zomer plaats en gelukkig is het in de meeste gevallen dan ook lekker weer. Je kunt dus bijna altijd kiezen voor lekkere zomerse outfits. Kies als het heel warm is voor een comfortabel luchtig jurkje of shortje met een kort topje. De gehaakte items zijn dit festivalseizoen helemaal hot. Je ziet je huid er doorheen, dus deze items zijn lekker luchtig. Je krijgt het dus nooit te warm. Is het lekker weer maar niet heel warm, kies dan voor wijde broeken, lange jurken, off-shoulder tops, of een shortje en topje met een lang vest erover. Slechte weersvoorspellingen? Neem een toffe poncho mee en doe stevige boots aan die je beschermen tegen regen. Op koudere dagen kun je ook een jasje meenemen. Neem dan wel een hippe, niet al te grote rugzak mee waar je je jasje in kan doen als het iets warmer wordt of als je de tenten binnen gaat.

Accessoires

Het is dit seizoen helemaal in om fringed tasjes bij je te dragen. Verder zit je helemaal goed met heeeeel veel accessoires. Hoe meer hoe beter, denk aan armbanden, kettingen, oorbellen maar ook haar accessoires, zoals bandana's. Kies altijd voor een toffe ronde zonnebril en een leuke hoed, deze beschermen je niet alleen tegen de zon maar zijn ook nog eens super fashionable.

Don'ts

  • Trek nooit hakken of sleehakken aan naar een festival. Het is niet handig om op te dansen, de vloer is vaak ongelijk en je krijgt door de warmte snel blaren en pijn aan je voeten.
  • Doe geen outfit aan waarvan je niet wilt dat ie vies wordt.
  • Neem geen grote en zware tassen mee, met onnodige spullen. Neem alleen mee wat noodzakelijk is, bijvoorbeeld je pinpas, rijbewijs of ID, geld, telefoon en zonnebrand.
Terug naar Trend watch