Menu
Festival looks 2018

Festival seizoen is van start! Dit betekent heerlijke dagen in de open lucht, genieten van toffe live muziek en samen zijn met vrienden! Hierbij horen natuurlijk outfits die er niet alleen super uitzien, maar ook lekker comfy zijn! Wij hebben voor jou een aantal easy festival looks op een rijtje gezet, die tevens geschikt zijn voor verschillende weertypes!

Gave regenkleding

Aangezien we in Nederland zitten, bestaat er een redelijke kans dat het regent tijdens je favoriete festival. Maar dit hoeft niet te betekenen dat jouw festival outfit er minder stylish uitziet! In plaats van sandalen of sneakers, combineer je gave regenlaarzen met je outfit! Denim shorts en een bralette met daaroverheen een oversized blazer zien er geweldig uit met regenlaarzen eronder!

Lange laagjes

Begin je 's morgens vroeg en ga je door tot 's avonds laat? Combineer dan met je 'blote' outfit een flowy vest of gave kimono. Wat ook ontzettend leuk is, is een losse dunne trui bovenop je shorts of gewoon simpelweg een zomers jurkje mét lange mouwen. Zo blijf je lekker warm tijdens de frisse uurtjes. Helemaal handig als de hele dag nét niet warm genoeg is, enkellaarsjes en een pet of beanie erbij!

'Koude' festival looks

Is de temperatuur niet hoog genoeg voor blote benen of armen? Een toffe tuinbroek (met een panty eronder als het echt koud is) maakt dan de ideale festival outfit. Met een basic shirt met lange mouwen en toffe sneakers heb je gemakkelijk een trendy outfit! Wil je toch je nieuwe leuke croptop aan? Maak dan je outfit af met een leuk bomberjack!

Lekker zomers

Je kunt alle kanten op als de zon lekker schijnt! Een comfortabele festival look is dan ook makkelijk te combineren. Ga voor een easy loszittend jurkje of combineer je shorts met een knappe bh en een doorschijnende top. Qua schoenen zijn dan sandalen of sneakers waarschijnlijk de makkelijkste en comfortabelste optie. Het belangrijkste is natuurlijk dat jij je goed voelt in je uiteindelijke outfit!

Zoals je ziet hoeft het niet lastig te zijn om de ideale comfortabele festival outfit te stylen! En om het nog makkelijker te maken hebben wij hieronder al een paar leuke items voor je verzameld! Geniet ervan en happy shopping!

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!