Menu
Festival boots: onze tips

Het festival seizoen is zojuist van start gegaan en het mooie weer is ook eindelijk weer in het vooruitzicht dus laten we vooral niet langer wachten met het onthullen van de perfecte festival boots. Wij zetten voor jou de beste laarsjes op een rij die gegarandeerd jouw festival outfit compleet maken en tot een hoger niveau tillen. Ben jij benieuwd welke laarsjes jij hoe dan ook moet hebben voor dit festival seizoen? Lees dan gauw verder!

Biker boots

De biker boot, wie kent hem nou eigenlijk niet? Ze zijn zo herkenbaar, en dat is niet voor niks. Ze zijn namelijk zó veelzijdig dat je ze in principe overal wel onder aan kan. Ja, echt overal, of je nu gaat voor een schattig jurkje, een kort denim broekje, een klassieke flared broek of een speelse jumpsuit, hij staat overal perfect onder, dus wat wil je nog meer? Ze komen in verschillende varianten maar ze zijn toch wel te herkennen aan de stoere gespjes en studs. De kleur zwart is ook nog eens lekker makkelijk te combineren, en ideaal om vuiligheid af te stoten.

Veterlaarsjes

De Dr. Martens zijn op het moment toch wel de bestsellers van de veterlaarsjes. Dit komt omdat ze gewoon super hip zijn, en ook nog eens heerlijk comfortabel zitten. Hier kan jij zonder moeite een heel festival mee afstruinen. Het leuke is dat ze tegenwoordig ook in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn, zodat jij lekker kunt mixen en matchen.

Met cut-out

Een recente trend die opgedoken is zijn de cut-out boots. Dit zijn laarsjes met ja je raadt het vast al, een uitgesneden deel aan de zijkant. Ideaal voor het festival seizoen voor degene die een dichte laars gewoon veel te warm vinden! Ze zijn niet alleen lekker airy, maar ze zijn ook nog eens super comfy, dus experimenteer ook eens met deze trend!


Terug naar Must haves
Geschreven door:
Michèl
Michèl

Ik ervaar fashion als een vorm van zelfexpressie. Je individualiteit vinden, definiëren en omarmen. You are what you wear, right?