Menu
Faux fur jackets

Je kan er geen genoeg van krijgen, de faux fur jassen. Elk najaar staan deze jassen weer in het centrum van de belangstelling. Wat is het nou dat iedereen deze jas wil hebben, en wat maakt ze zo stylish? Jij komt er zo achter dus lees gauw verder.

Forever comfy

Faux fur siert iedereen, dit valt niet te ontkennen. Het leuke is dat het niet alleen super chique en stylish is, het is ook nog eens heerlijk comfortabel. Wat wil je nou nog meer? Het najaar van 2018 was helemaal het seizoen van de fluffy coats, en ze zijn ongetwijfeld ook dit najaar weer razend populair. Iedereen heeft wel eens van die dagen dat je het liefst lekker in je warme bed wil blijven liggen, en niet die verdomde kou in wilt. De Faux fur jas is hier de beste oplossing voor. De faux fur jas komt in alle soorten, maten, kleuren en diktes. Dus als jij een echte koukleum bent ga dan voor dat extra dikke vachtje, en jij zal ongetwijfeld warm blijven, zelfs op de aller koudste dagen.Hij gaat dan ook perfect met een heerlijk warme trui of sweater.

Mix and match

Deze jassen zijn vooral zo populair omdat ze met van alles en nog wat te combineren zijn. Combineer hem niet alleen met andere items, maar ook met andere materialen. Denk eens aan een stoere leren broek voor een echte statement look. Of ga voor een vrolijk rokje, of jurkje voor een lekker speelse en vrouwelijke look. De faux fur jassen komen zelf ook in verschillende soorten 'fur'. Vooral in het najaar van 2018 is men losgeslagen met verschillende kleuren vacht en verschillende structuren, zelfs allemaal gecombineerd in 1 jas. Op deze manier combineer je makkelijk 2 prints met elkaar. Er zijn al een hoop daredevils die je voor zijn geweest dus probeer ook eens uit je comfort zone te stappen de volgende keer als je gaat voor een nieuw vachtje!

Terug naar Trend watch