Menu
Fashionista met een maatje meer

Ben jij net moeder geworden? Of heb jij een prachtig vol figuur? Het kan soms lastig zijn om met een maatje groter leuke kleren te vinden die ook nog lekker zitten. Dat snappen wij ook. Daarom lees je hier precies welke kleding het beste past bij jouw lichaamsvorm en hoe jij een stralende indruk kunt maken.

A-figuur

Lichamen komen in alle vormen en maten. En als jij de juiste kleding wil dragen, is het belangrijk dat je weet wat jouw unieke vorm is. Zo kan het bijvoorbeeld dat je een A-vorm lichaam hebt. Je hebt dan een smal bovenlichaam en brede heupen. Deze lichaamsvorm wordt ook wel een peervorm genoemd.

Als dit jouw figuur beschrijft, zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Jij ziet er prachtig uit in high waist broeken en kleurrijke blousjes.

V-figuur

Als je een V-figuur hebt, heb jij slanke heupen en benen. Je hebt een wat breder bovenlichaam. Is dit jouw vorm? Dan kun jij het beste smalle broeken en shirts met bedekte schouders dragen. Jij trekt de aandacht naar jouw beste kwaliteiten met een diepe decolleté en opvallende schoenen.

H-figuur

Als jij een H- figuur hebt, heb je een recht figuur zonder grote curves. Jij hebt een prachtig slank silhouet die jij kunt benadrukken door de nadruk te leggen op je hals en benen. Met een V-hals, aan de andere kant, kun je curves creëren.

X-figuur

Het X-figuur wordt ook wel het zandloperfiguur genoemd. Jij hebt prachtige curves en een smalle taille. Jij ziet er sexy uit met een lage decolleté en high wast broeken. Leg de nadruk op je smalle taille met een riempje om je taille heen.

O-figuur

Het O-figuur wordt ook wel een appel-figuur genoemd. Jij hebt mooie curvy heupen. Als dit jouw vorm beschrijft, wil je de nadruk leggen op je borst en benen. Jij hebt namelijk bovenbenen die smaller naar beneden lopen en een curvy decolleté. Als je iets comfortabeler wil zijn, draag jij tunieken die een beetje breed vallen. Hiermee trek jij de aandacht naar jouw beste kwaliteiten.

Weet jij al wat jouw vorm is en zoek je nog kleren die precies bij jou passen? Happy Size biedt meer informatie over de verschillende lichaamstypen en biedt kleding aan die perfect bij jou passen.

Terug naar Style tips