Menu
Fashionable met fruit!

Het is hartje zomer en dat betekent volop genieten van gezelligheid en lekker weer. Warme dagen doen ons ook graag trek krijgen in lekkere cocktails, vers fruit en verfrissende smoothies. Maar niet alleen in ons drinken komen we stukken fruit tegen. Ook op kledingstukken zien we deze zomer de vrolijkste fruitcombinaties. Banaan, ananas, meloen, aardbei en kersen: de fruitstukken vliegen je om de oren!

Voorafgaande jaren zagen we ook al vaker kledingstukken met fruit langskomen. Vooral de ananas leek favoriet en zag je dan ook op veel T-shirts. Maar deze zomer gaan we allemaal lekker juicy met allerlei soorten fruit op ieder kledingstuk! Jurkjes, jumpsuits, bikini's en zelfs op je sokken komen deze vrolijke fruitsoorten aan bod. Deze leuke fruititems geven ons net wat meer dat ultieme zomergevoel en boosten onze vakantiemood. Daarnaast zijn de items makkelijk te combineren. Je kunt kiezen voor een fruitprint in combinatie met je favoriete basic item of go wild met een fruitlook van top tot teen!

Heb jij nog geen kledingstukken met fruit in je garderobe hangen? Hoog tijd om te shoppen dus! Hieronder vind je fashionable fruitstukken. Enjoy the summer met de leukste items bij YouStyle!

NOTFOUND

Terug naar Shopping