Menu
Fashion items die niet uit de mode gaan

Je kent het vast wel: tijdens het opruimen van je kledingkast gooide je een item weg omdat je dacht dat de trend wel over was, maar enige tijd later zag je dat item weer óveral. Trends komen vaak weer na een aantal jaren terug, denk maar eens aan de flared jeans of de blazers met brede schouders. Een aantal items zullen nooit meer uit de mode gaan. Benieuwd welke items jij dus zeker in je kast moet laten hangen? Wij zetten de fashion items voor je op 'n rij.

Statement oorbellen

Vroeger waren statement oorbellen al hot en ook dit jaar behoren ze weer tot de trends. Opvallende kleuren, plastic oorbellen en grote oorringen; we zien het allemaal voorbij komen. Lees hier alle andere sieradentrends van 2018.

Off shoulder

Off shoulder tops en blouses waren jaren geleden al hot en ook vorig jaar zagen we deze trend weer volop in het straatbeeld. Vroeger werden de off shoulder tops veel gedragen met kant en franjes, maar tegenwoordig zien we ze in allerlei modellen voorbij komen en blijven ze ook zeker in 2018 een must have.

Flared jeans

In de jaren 40 ruilden vrouwen hun rokken en jurken in voor comfortabele broeken met wijde pijpen en ook nu zien we de flared pants volop in het modebeeld. Dus heb je nog zo'n comfortabele broek in je garaderobe liggen? Lucky you, want deze broeken zullen zeker nog lang in de mode blijven!

Slip dresses

De slip dress was in de jaren 90 al een ware trend en werd toen veel gedragen tijdens feestjes met een paar mooie pumps eronder. Deze trend heeft een grote comeback gemaakt en komt tegenwoordig in bijna iedere collectie voor. De slip dress kan op veel verschillende manieren gecombineerd worden, want zelfs een wit shirtje of coltrui eronder kan gewoon.

Doorzichtige tops

Doorzichtige tops en blouses zijn al jaren een hit en blijven een hit. Niet alleen tops, maar ook jurkjes en rokken van een doorzichtige stof geven iedere look net dat beetje extra. Combineer de top of blouse gemakkelijk met een leren broek, jeans of rokje en je bent ready to party!

Welk item mist nog in jouw garderobe? Voor het gemak filterden wij de leukste items uit onze shops, zodat je binnen no-time deze tijdloze items aan je garderobe kunt toevoegen. Happy shoppings!

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.