Menu
Extra korting op SALE én kortingscodes bij Spartoo!

Lekker vanuit huis je favoriete schoenen en kleding shoppen, voelt soms als een echt luxe verwenmomentje. Als je dan ook nog online kunt shoppen met héél veel korting, kan je dag helemaal niet meer stuk. En Spartoo weet dit maar al te goed. Daarom hebben zij nu geweldige kortingen op hun webshop die je zomer nog beter maken!

Over Spartoo

Wat begon als een online schoenenwinkel opgericht door 3 vrienden, is nu uitgegroeid tot Europa's snelst groeiende schoenenwebshop. Naast schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen vind je er ook een breed aanbod aan kledingitems van de laatste mode, accessoires en tassen. Spartoo biedt je meer dan 3500 merken aan, zoals Nike, Vero Moda, en Diesel. Spartoo verkoopt op dit moment al aan meer dan 25 landen.

Over de actie

Alleen dit weekend kun je shoppen bij Spartoo met 10% EXTRA korting op de SALE-items. Wat moet je hiervoor doen?

  • Bekijk op Spartoo de sale collectie en kies je item(s).
  • Vul bij het afrekenen de code SALE7326 in
  • Nu ontvang je automatisch 10% extra korting!

Maar we hebben nog meer nieuws: je kunt ook korting krijgen op de nieuwe collectie! Doe je een bestelling vanaf €30 en je vult de kortingscode COULOURS5 in, dan ontvang je 5% korting. Op bestellingen van de nieuwe collectie van €50 en meer ontvang je zelfs 10% korting met de actiecode COLOURS10. Genoeg redenen dus om direct naar Spartoo te gaan en genieten van deze waanzinnige actie!

Terug naar Shopping
Geschreven door:
Anela
Anela

Is gek op fashion en altijd op zoek naar de leukste trends. Mixt & matcht met verschillende stijlen en is daarnaast dol op tassen & make-up!