Home / Blog / Must haves / Essentials voor een dagje strand

Essentials voor een dagje strand

Door Soraya - op 28-06-2017 - Update 29-06-2017
Essentials voor een dagje strand

Wij zijn happy, want het is eindelijk zomer! Een zongebruinde huid, lichte haren, heel veel zwemmen en gezelligheid met vriendinnen tot in de late uurtjes. En wat dacht je van een dagje strand? Of je nou in Nederland naar het strand gaat of ergens aan de andere kant van de wereld ligt te bakken: er zijn een aantal essentials die je altijd kunt gebruiken voor het perfecte dagje strand.

Let's go to the beach!

Een zonnebril, strandtas, flipflops... Dit zijn allemaal ingrediënten voor een geweldige dag genieten op het strand. Want ook op het strand wil je er modieus bijlopen. De mooiste bikini, een hip strandlaken en een zomerhoed die je hoofd lekker koel houdt. Wij hebben de leukste essentials voor je op een rijtje gezet, die je écht niet mag vergeten. Have fun at the beach!

Onze shopping tips
Geschreven door:
Soraya Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven