Menu
Een witte blouse combineren doe je zo!

Als je denkt aan een witte blouse outfit dan zul je hoogstwaarschijnlijk een saaie of zakelijke outfit voor je zien. Een witte blouse is dan ook een standaard item in de kast van een businesswoman. Maar wist jij dat een witte blouse combineren op diverse manieren kan, die niet per se zakelijk of saai hoeven te zijn! Onze favoriete ways hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet!

Super girly witte blouse outfit

Je kunt een witte blouse heel schattig combineren met een lief rokje, mooie heels en super meisjesachtige accessoires. Ga dan wel voor een witte blouse die niet te gestructureerd, maar iets zachter qua pasvorm en stof is. Als een combinatie met allemaal lieve items net iets té girly voor je is, kun je stoere boots of gave sneakers eronder combineren. Maar een witte blouse is echt wel ideaal voor een lieve en meisjesachtige look!

Sportief & casual

Een andere leuke manier om een witte blouse op te combineren is met sportievere items. De athleisure look is op dit moment super trendy. Je zult dan ook vast wel de pantalons met sportieve strepen aan de zijkanten hebben gezien. Doe hier een mooie witte bloes boven aan en maak je outfit af met toffe sneakers. Zo combineer je in feite twee totaal tegenover elkaar staande stijlen met elkaar, op een trendy manier. Zo'n sportieve witte blouse outfit is overigens geschikt voor super veel verschillende gelegenheden!

Witte Geknoopte Blouse Witte Geknoopte Blouse v.a. € 79,95.- Bekijk product via bol.com
Witte Klassieke Blouse Witte Klassieke Blouse v.a. € 79,95.- Bekijk product via bol.com
Witte lovertjes blouse Witte lovertjes blouse v.a. € 12,99.- Bekijk product via bol.com
Witte Elegante Blouse Witte Elegante Blouse v.a. € 59,95.- Bekijk product via bol.com

Casual met een edge

Wellicht de meest voorkomende witte blouse outfit, is de combinatie van de blouse met ripped jeans, Chelsea boots en stoere accessoires. Deze items gecombineerd met een nette witte blouse zorgen voor een mooie balans tussen de twee stijlen. Ook deze witte blouse outfit is zeer geschikt voor diverse gelegenheden. En als je goed passende items hebt, kun je ook super comfortabel zo de dag door!

Onze favoriete witte blouse outfits zijn zoals je ziet dus eigenlijk heel gemakkelijk te combineren. Mocht je iets van de items nog niet hebben, no worries, wij hebben onze top picks hieronder al voor je klaarstaan om te shoppen! Have fun!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Yara
Yara

Fashion lover pur sang. Leeft in jeans en wordt in de zomer nooit gespot zonder zonnebril. Verzamelt sneakers en tassen.