Menu
Een stralende outfit met glitter blazers

Jij hebt vast wel een glitter blazer, ook wel een sequin blazer genoemd, in je kast hangen. Dit overblijfsel van de kerstborrel of het Oud en Nieuw feest hangt de rest van het jaar stof te verzamelen in je kast. Maar dat hoeft helemaal niet! Je kunt glitter blazers namelijk makkelijk voor elke gelegenheid dragen. Jij loopt zelfverzekerd en stylish over straat met een sequin blazer. Hoe? Met onze tips natuurlijk! Lees snel door om te leren hoe je jouw sequin blazer combineert voor een sprankelende outfit.

Glitter blazers & de party look

Glitter blazers staan natuurlijk vooral bekend als een onderdeel van een party outfit. Voor kerst of nieuwjaar rock jij een look met een glitter blazer, skinny jeans en een mooi shirt. En met killer heels natuurlijk! Deze look blijft altijd in de mode met kerstborrels en nieuwjaarsfeesten. Wees dus niet bang om te shinen in een prachtige sequin blazer! En vergeet niet een paar gemakkelijke instappers mee te nemen. Die killer heels zijn natuurlijk alleen voor je entrance.

Schattige roze look met glitter blazers

Jij ziet er chique uit in een vrouwelijke en lieflijke outfit. Met een roze-gouden glitter blazer zijn alle ogen op jou gevestigd. Deze look is voor elke dag. Je kunt jouw sequin blazer bijvoorbeeld dragen naar de bar of de club, maar ook gewoon overdag. Dat ziet er niet gek of over-dressed uit. Jij combineert deze blazer met een witte blouse en zwarte skinny jeans voor een sexy en schattige style.

Trendsetter met een zilveren sequin blazer

Ben jij een echte trendsetter? Durf jij over straat met een opvallende en unieke outfit? Dan style jij een zilveren sequin blazer met een zwarte blouse en jeans. Met leuke zwarte laarsjes maak jij jouw outfit helemaal af. En met een gave zonnebril natuurlijk! Kettinkjes en armbandjes kunnen wat veel worden met een glitter blazer, maar een zonnebril is altijd een goede accessoire.

Casual met glitter blazers: het is mogelijk!

Ga jij vandaag eigenlijk niet zo veel doen? Een beetje shoppen of relaxen op een terrasje? Dan kun je ook stylen in een sequin blazer! Jij draagt een zwarte glitter blazer met pailletten. Deze combineer je met een casual outfit. Draag bijvoorbeeld een witte V-neck onder je glitter blazer met een spijkerbroek. Deze spijkerbroek mag gewoon blauw zijn en zelf gaten bevatten! Je maakt jouw outfit af met zwarte hakken, sneakers of instappers. Een subtiel gouden kettinkje past goed bij deze outfit.

You go girl!

Het belangrijkste onderdeel van deze outfit is confidence! Jij valt op met glitters, maar dat is helemaal niet verkeerd. Jij hebt alle ogen op jou, maar daar moet je natuurlijk wel tegen kunnen. Weet je waarom jij er over the top uitziet in glitter, maar anderen zonder blikken of blozen glitter blazers dragen op weg naar de supermarkt? Confidence! Als jij je op je gemak voelt en trots over straat gaat, ziet jouw outfit er modieus en natuurlijk uit. Dus, draag jouw glitter blazer met trots!

Terug naar Style tips