Menu
Een rood geruite blouse voor dames combineren

De trend van de houthakkers blouse voor dames komt ieder jaar rond de herfst weer terug. Het zijn altijd nét iets dikkere blouses die ook nog eens erg comfortabel aan zitten. Je kan deze blouse op diverse manieren combineren. Ga jij voor een sportieve, stoere of toch een meer vrouwelijke look? Hier lees je hoe je deze blouse kunt combineren!

Draag je blouse als partyoutfit!

Bij een houthakkers blouse voor dames denk je misschien niet direct aan een partyoutfit. Maar je kan hem wel heel goed als onderdeel van je partyoutfit maken. Deze stoere blouse kun je namelijk enorm goed combineren met een leather look rok. Een zwarte panty er onder en een paar gave heels om de outfit compleet te maken. Wil jij nét dat beetje extra aan je outfit geven. Draag dan een ketting onder de kraag van de blouse en zorg ervoor dat de blouse in je rokje gestoken is. Deze outfit is heel makkelijk te maken en jij bent binnen no time klaar om te gaan feesten!

Een stoere look met een rood geruite blouse voor dames

Wil jij liever een stoere look creëren met je blouse? Dat kan! Dit gaat ook nog eens heel gemakkelijk. Een houthakkers blouse is namelijk enorm goed te combineren met een jeans. Heb jij een jeans met gaten bij de knieën? Helemaal perfect! Draag daarop je geruite blouse voor dames in het rood en maak je outfit af met een stoere bikerjack. Om de outfit net dat beetje extra te geven kun je er een paar boots onder dragen.

Een sportieve look

Ook de sportliefhebbers kunnen dit item goed combineren met hun kleding. Een houthakkers blouse voor dames in rood is namelijk ook goed als sportieve look te creëren. Dit gaat heel gemakkelijk. Draag je rood geruite blouse voor dames op een skinny jeans of een zwarte legging. Zorg dat je een hemdje of een t-shirt onder je blouse draagt zodat je blouse open gedragen kan worden. Draag daaronder een paar sneakers en maak de outfit af met een pet. Zo is je sporty look helemaal compleet!

Ga voor de casual look

Een geruite blouse voor dames in het rood kan ook erg casual gedragen worden. Dit doe je door je blouse te combineren met een fijne boyfriend jeans. Je kan de outfit afmaken door een parka, blazer of spijkerjasje er overheen te dragen. Bij deze outfit maakt het niet zoveel uit of je voor een sneaker of een leuk laarsje gaat, het kan namelijk allebei! Voeg wat leuke accessoires toe aan je outfit en jij bent klaar om de dag goed te beginnen.

Wij hebben hier een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet zodat jij de leukste houthakkers blouse voor dames in het rood kunt dragen!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..