Menu
Een panty houd je benen warmer!

Het blijft vaak een dilemma. Ga je voor een rokje of draag je toch maar een broek? Meestal grijpen we massaal als eerste naar een broek als we haast hebben. Want jij denkt natuurlijk net zoals vele andere dat een rok of jurk met een panty veel kouder is. Echter staat een rok of jurk wel veel mooier. Ga bijvoorbeeld voor een rok waarop je een oversized sweater draagt. Wij vinden het namelijk zonde om je rokjes en jurken in de kast te laten liggen. Nu is er namelijk nog een reden om deze items niet meer in je kast te laten liggen. Een panty is namelijk veel warmer dan een broek!

Laat die benen zien

Ik denk dat iedereen wel weet dat een panty is gemaakt van synthetische stof. Maar wist je ook dat deze stof meer warmte vast houdt dan een jeans? Daarom draag je in de zomer ook geen panty want dan heb je het mega warm. In de zomer ga je dan vaker voor een shirtje of topje dat gemaakt is van katoen en heb je liever je benen bloot. Mocht je nu naar het werk gaan in de zomer, dan draag je natuurlijk liever een jeans. Een jeans is namelijk ook gemaakt van katoen en dat zorgt ervoor dat je benen koeler blijven. Dus ook nu in het najaar kun jij je beste outfit uit de kast halen of je favoriete rok dragen met een mooie panty! Combineer hem met een mooie sweater en een stoere boot en jij bent helemaal klaar om de dag te beginnen.

Regen? No worries!

Panty's zijn ook super fijn als het regent. In tegenstelling tot een broek heb je bij een panty het voordeel dat je panty mega snel opdroogt! Een panty neemt immers geen water op. Mocht je nu een nylon panty dragen dan heb je jezelf helemaal goed geholpen. Mocht het dus vies weer zijn, doe dan evengoed je rokje met een leuke panty aan en laat je benen zien!

 

Terug naar Tips & Tricks