Menu
Een kanten body outfit voor iedere gelegenheid!

Wij houden van feestjes! Wie nu niet? Maar om steeds een jurkje te dragen naar ieder feestje is na een poos ook afgezaagd. Daarnaast kun jij ook een type zijn dat helemaal niet van de jurkjes is. Wil jij dan toch een beetje feestelijk en prachtig voor de dag komen? Dan is de kanten body dé uitkomst voor jou! Naast een feestelijke outfit kun je dit prachtige item ook overdag goed dragen. Tegenwoordig vind je vele verschillende soorten body's. Voor welke ga je dan? Wij leggen je hier uit hoe je deze sexy top kunt combineren voor een geweldige look.

De kanten body combineren

Een kanten body kun je op vele verschillende manieren combineren. Wil jij stijlvol voor de dag komen? Dan kun je met deze body eigenlijk niet fout gaan. Jij kan namelijk deze body mega goed combineren met verschillende jasjes. Geef een stoere draai aan je look door een bikerjas over deze top te dragen. Wil jij liever stijlvol en chiquer overkomen? Dan kun je deze body ook geweldig goed combineren met een blazer. Door het dragen van een jasje zul je het ook minder snel koud krijgen. Jij kan ook een kanten body outfit maken door deze top te combineren met een hogere rok of high waisted jeans. Maak je outfit af door een stoere laars er onder te dragen en je bent ready to go!

Verschillende varianten voor iedere outfit

Tegenwoordig vind je vele verschillende varianten online en in de winkels. Zo kun jij gaan voor een uitdagende look en kiezen voor een body met een lage v-cut. Maar ook voor de minder gewaagde outfits kun je een leuke body vinden. Ga eens voor een kanten body met lange mouw! Hierdoor krijg je toch een leuke look waarbij je toch het idee hebt dat je niet half naakt rondloopt. Daarnaast kun je ook kiezen om je kanten body outfit te stijlen met een body waarbij alleen de nek of decolleté een kanten rand hebben en de rest fijn bedekt is. De keuze is helemaal aan jou!

De ultieme feestlook

Een body kun je op ieder moment van de dag dragen. Zoals eerder besproken is, kun je een kanten body zo combineren dat je een chique look creëert. Echter is de body ook super geschikt voor feestjes! Draag bijvoorbeeld een kanten body met lange mouw in combinatie met een broek met wijde pijpen en een goed paar hakken. Wil jij een illusie wekken dat je een jurkje aan hebt? Draag hem dan in combinatie met een rokje, een mooie panty en een paar stoere boots. Hoe je hem ook combineert, jij zult vast veel complimenten krijgen!

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..