Menu
Een gebreide jurk voor elk seizoen!

Tijdens de koude dagen kleden we ons het liefst zo warm en comfy mogelijk, maar onze outfit moet natuurlijk wel on point zijn. Voor veel fashionlovers is dit ideaal want dat betekend: laagjes! De styling queen in ons komt spontaan naar boven. Gebreide jurken zijn in dit seizoen erg geliefd. Dat is ook niet zo gek want ze voldoen aan onze ‘cold-days-wishlist’. Gebreide jurken voor dames zijn namelijk warm, comfy en je hoeft niet in te leveren op stijl! Win-win dus.


Herfst, Winter, Lente én Zomer!?

Gebreide jurken zijn niet alleen top voor de winter en herfst, in de lente en zelfs zomer is dit fashion item ook ideaal. En je hoeft echt niet bang te zijn dat je als een ijsblokje zal smelten. Ook tijdens de warme zomerdagen mogen de gebreide jurken tevoorschijn gehaald worden.

Cozy Autumn Days

De blaadjes vallen langzaam van de bomen en het kleurenpalet van de natuur veranderd naar oranje, geel en rood. De herfst staat weer voor de deur. Ook tijdens dit seizoen zijn gebreide jurken met lange mouwen een prima basis van je outfit. Wellicht kan je die dikke maillot inmiddels inruilen voor een panty of laat je de variant met een col toch maar in de kast hangen. Gebreide jurken voor dames vind je in verschillende diktes. Ga voor een lekker dik gebreide jurk in combinatie met overknee boots of kies een lichtere stof zodat je nog met laagjes kan werken. Sieraden en accessoires maken elke outfit compleet!

Cold Winter Days

Voor de koude dagen zijn dik gebreide jurken met lange mouwen ideaal. Het houdt je warm en je kan het stylen zoals je zelf wil. Je hebt de keuze uit gebreide jurken voor dames met of zonder col. Ook kan je zelf kiezen wat je eronder draagt. In de winter kan je het combineren met een dikke maillot of een legging. Draag er een paar (overknee) boots onder en je hebt de basis van je outfit. Verder kan je de jurk mixen en matchen naar eigen stijl. Combineer je het met een bomberjacket, een blazer, een gilet of draag je er juist een langere rok onder? De opties zijn eindeloos. Maak je outfit af met mooie sieraden en een trendy clutch of tas en je bent ready to go!

Tip: Draag een riem(pje) of ceintuur over een dik gebreide jurk om je taille te accentueren.

Sunny Spring Days

Het wordt langzaam weer warmer, we gaan richting de zomer. Het is officieel tijd om afscheid te nemen van dik gebreide jurken voor dames. Kies tijdens dit seizoen voor jurkjes van een dunnere stof met eventueel een kort mouwtje, deze zijn leuk om te combineren met een waterfall jacket, een trenchcoat of een denim jacket. Vervang de overknee boots met funky sneakers en je bent klaar om van de eerste zonnestralen te genieten.


Hot Summer Days

Tijdens de hete zomerdagen zoeken we massaal afkoeling aan het water. Gebreide strandjurken zijn ideaal voor dit seizoen. Je kan ze uiteraard over je swimwear dragen, maar heb je er ook eens aan gedacht om ze als ‘normale’ outfit te rocken? Draag er een bikershort met een bandeau top onder. Als je een korter gebreid strandjurkje heb kies dan voor een denim short in combinatie met een witte cami/bandeau top en je bent festival ready! Je kan natuurlijk ook een basic cami jurkje eronder dragen. Een gebreide strandjurk heeft naast een praktische kant dus ook zeker een modieuze kant.

Hangt er al een gebreide jurk voor elk seizoen van het jaar in jouw wardrobe? Bekijk het aanbod jurkjes van YouStyle en shop de mooiste gebreide jurkjes for every season hier!


Terug naar Tips & Tricks
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.