Menu
Dress for succes met een chique jumpsuit

De gemiddelde vrouw staat in de ochtend langer voor de kledingkast dan nodig is. We staan vaak met onze handen in het haar en ervaren lichtelijke stress als we een outfit voor de dag moeten samenstellen. Voor belangrijke afspraken ligt deze druk nog een tikkeltje hoger. Tijdens een sollicitatie, een intakegesprek, je eerste werkdag of bijvoorbeeld een presentatie wil je netjes voor de dag komen en een goede indruk achterlaten. We willen dat onze outfit netjes en toch enigszins casual is. Een nette jumpsuit is het ideale item voor deze momenten. Maar welke chique jumpsuit is geschikt? Om je op weg te helpen zijn hier een aantal tips & tricks zodat jij vol zelfvertrouwen naar je belangrijke afspraken gaat.

Trendy denim

Denim jumpsuits zijn hélémaal hot! Eigenlijk zit je met denim altijd wel goed. Het is daarom ook niet zo gek dat een nette denim jumpsuit een van de meest geschikte jumpsuits is voor een belangrijke afspraak. Er zit veel variatie in de verschillende denim jumpsuits. Je hebt de keuze uit diverse washes en kleuren, lange of korte mouwen en verschillende pasvormen. Denk goed na om wat voor afspraak het gaat. Heb je een sollicitatie voor een hogere functie op kantoor of bij een hippe kledingzaak? Voor de sollicitatie op kantoor zou je eerder kiezen voor een nette jumpsuit met lange mouwen en niet te veel poespas terwijl je tijdens een sollicitatie bij een hippe kledingzaak de funky lila variant makkelijk kan rocken. Het aanbod denim jumpsuits is enorm dus er zit altijd een chique jumpsuit voor jouw belangrijke afspraak tussen.

The leather look

Leather look is onwijs hip en trendy. Momenteel is gekleurd faux leather een trend. Bruin, olijfgroen en bordeaux zijn populaire tinten. Vrijwel elk kledingstuk is in faux leather te krijgen. Ook jumpsuits! Een faux leather jumpsuit is super chique. Wanneer je deze rockt op je eerste werkdag zal je gelijk bekend staan als de fashionqueen van de werkvloer. Let er wel op dat je jumpsuit niet té strak zit. De stof accentueert details namelijk meer dan andere stoffen. Je moet je nette jumpsuit aan het einde van dag natuurlijk wel nog uit kunnen trekken.

Chique jumpsuit met lace

Lace kan een jumpsuit chique maken. Denk aan een stuk kant aan de bovenkant van de top of aan de randen van de hals of mouwen. Je hebt ook jumpsuits waarbij het lijkt dat het bovenstuk van het onderste deel is gescheiden. Bij deze modellen lijkt het alsof je een broek met top draagt. Het kan heel classy ogen wanneer de bovenkant dan van kant is. Zitten er kanten details op de jumpsuit? Dan is de kans groot dat je een nette jumpsuit te pakken hebt. Plus lace details zijn gewoon mega cute!

It’s all about the fabric

Het draait natuurlijk niet alléén om de stof, maar het is zeker een belangrijke factor als je opzoek gaat naar een chique jumpsuit. Korte jumpsuits van dunne stofjes zijn leuk voor op het strand of een festival, maar minder geschikt voor belangrijke afspraken. Het is natuurlijk ook belangrijk dat de stof lekker zit en of het past bij je figuur. Als er geen riempje/ceintuur bij de jumpsuit zit kan je deze altijd zelf nog toevoegen. Zo creëer je net wat meer taille. En vergeet niet om je nette jumpsuit compleet te maken met leuke accessoires en een tas(je). Want onthoud.. dress for succes!


Heb jij al een chique jumpsuit waarin je elke belangrijke afspraak aan kan? Bekijk de jumpsuits van YouStyle en shop de meest trendy jumpsuits hier!

Terug naar Tips & Tricks
Geschreven door:
Lisanne
Lisanne

Je weet dat je een echte sneaker addict bent wanneer je een extra kamer nodig hebt puur voor je sneakers. I make shoe contact before eye contact.