Menu
Draag wat jij wilt!

Rondom mode zijn er altijd veel verschillende meningen en smaken, het belangrijkste is om altijd je eigen stijl te behouden. Je moet dragen wat jij graag wilt! Als je gelukkig wordt van Lonsdale kleding dragen, dan moet je dat juist dragen en je daar lekker zelfverzekerd in voelen!

Zelfverzekerd voelen

Kleding is iets waarmee je jezelf kan uiten, het is erg belangrijk dus. Toch kan het soms moeilijk zijn om de keuze te maken om te dragen wat je wilt. Bij vrouwen blijkt zelfs dat 56% niet draagt wat ze willen dragen. Dit is wel belangrijk om te doen, aangezien een kledingstuk een onderdeel  is van je identiteit. Het is een manier om je te uiten. Kleding kan namelijk een boodschap uiten. Als je  gelukkig wordt van het merk Australian, dan moet je vooral dat merk dragen!

Australian Beanie Muts kleur Navy Australian Beanie Muts kleur Navy v.a. € 27,95.- Bekijk product

Mensen hebben al gauw een oordeel over zichzelf en hebben snel opmerkingen over hun eigen lichaamsdelen klaar staan. ‘De buik is te dik, de benen zijn te dun’ en nog veel meer. Alles moet perfect zijn, dan pas zijn veel mensen tevreden. Dit is echter niet de waarheid, nooit is iets perfect. Hoe mensen zich voelen over zichzelf kan ook hun kledingstijl beïnvloeden, het kan een reden zijn voor mensen waarom ze iets wel of niet aantrekken. Dit is echter de verkeerde manier, kleding moet een manier zijn om juist zelfverzekerder te worden!

Hoe kan kleding ervoor zorgen dat je jezelf zelfverzekerder voelt?

Om je zelfverzekerd te voelen, is het belangrijk dat kleding goed bij je past. Staat het mooi, representeert het hoe je je voelt, vind je de stijl leuk en passen de kleuren bij je? Houd je heel veel van zwart, ga dan geen hele kleurrijke kleding  dragen. Hier ga je jezelf absoluut niet comfortabel in voelen. Hetzelfde geldt natuurlijk als je veel van kleuren houdt en je gaat zwart dragen. Ook is het goed om te kijken in welke stemming je bent, ben je vrolijk die dag? Misschien draag je dan wat sneller iets in kleur. Ben je juist wat verdrietig of boos? Dan is een effen kleur, of een donkere kleur een goede optie. Tot slot kun  je goed iets ‘laten zien’ met je kleding. Kijk waar je blij van wordt, zoek dit op in tijdschriften of op het internet. Zo kom je uiteindelijk bij de stijl die het beste bij jou past. Dan ga je erg zelfverzekerd rondlopen!

Dus ben jij onzeker over wat je graag wilt dragen? Volg deze tips om de kleding te vinden waar jij je zelfverzekerd in kan voelen!

Terug naar Style tips