Menu
Draag je zomerjurkjes in de winter

het liefst dragen wij onze favoriete zomerjurkjes het hele jaar door. Vaak droom je dan weg naar een zonnig eiland waar je deze jurkjes dag in dag uit kunt aantrekken. Vooral nu het kouder is en we weer de verwarming hoger zetten. Maar treur niet want je kan je zomerjurkje ook zo combineren zodat jij je jurkjes het hele jaar door kan dragen.

Met een coltrui

Coltruien en turtlenecks zijn ook dit jaar weer een favoriet om te dragen tijdens het koude weer. Je kan deze coltruien en turtlenecks leuk dragen onder een slip dress of een wrap dress. Hierdoor blijf jij heerlijk warm en kun jij je zomerjurkje blijven dragen. Maak je outfit af met een leuk laarsje zoals een stoere bikerboot of een enkellaarsje.

Leer en laarsjes

je kan je zomerjurkje in het najaar heel leuk combineren met een leren jasje en een paar overknee laarzen. Omdat je natuurlijk geen blote benen kunt dragen met dit koude weer kun je gaan voor een dikke panty. Doordat je jouw outfit combineert met een leren jasje en een paar laarzen creëer je een stoere en vrouwelijke look.

Sweaters

Wist je dat het super leuk staat wanneer jij je zomerjurkje onder een sweater draagt? Een gebreide trui over een jurkje zorgt ervoor dat het lijkt alsof je een rokje aan hebt. Wanneer je een jurk met een kraagje draagt, kun je deze mooi over de kraag van je sweater laten vallen. Maak je outfit af met een panty en een paar enkellaarsjes. Een wollen jas maakt je outfit af wanneer jij naar buiten gaat.

Draag een longsleeve

Draag jij liever geen turtleneck of coltrui? Dan kun je ook een longsleeve shirt onder je zomerjurkje aan doen! Het mooiste is om er een aantal accessoires aan toe te voegen. Zo kun jij een statement ketting dragen waardoor je jouw outfit net dat beetje extra geeft. Wanneer je een opvallend zomerjurkje draagt, ga je voor een zwarte longsleeve en als je een basic jurkje draagt ga je juist voor een opvallende longsleeve. Zo creëer je een mooi contrast.

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..