Menu
Draag je favoriete kleding eens anders!

Iedere vrouw heeft het wel; haar favoriete items in haar kledingkast die ze het liefst iedere dag aan zou willen hebben. Deze kledingstukken pak je dan ook snel uit je kledingkast als je niet weet wat je aan moet doen. Dit kan een gave skinny jeans zijn maar ook een tof paar enkellaarsjes. Je kan ook een favoriete trui of sweater hebben die je het liefst na het lezen van deze blog direct aan wilt doen. Mocht jij nu het gevoel hebben dat je steeds hetzelfde aan hebt dan kunnen wij jou helpen! Met onze stylingtips kun jij je complete kledingkast weer een originele draai geven.

Je favoriete laarsjes combineren

Jouw favoriete enkellaarsjes draag je waarschijnlijk vaak met een skinny jeans of onder een rokje. Maar deze hippe schoenen kun je bijvoorbeeld ook onder een pak dragen. Een pak is een outfit waar jij een statement mee kan maken en wat geen enkele vrouw kan missen in haar garderobe. Bovendien geeft het je een mega chique gevoel. Zo'n outfit heb je al snel bij elkaar als je een blazer vind met een zelfde kleur broek. Combineer hier super mooi jouw enkellaarsjes onder en je bent klaar om de stralen op straat!

Een skinny jeans

Een skinny jeans is wel echt de nummer 1 in de top 10 kledingstukken waar je niet op uitgekeken raakt. Meestal wordt een skinny jeans gecombineerd met een topje, dezelfde trui die je altijd aan doet of hetzelfde jasje. Maar wist je dat je nog veel meer combinaties kan maken? Je kan hem namelijk combineren met een gave statement coat, maar ook met knee high boots zodat jij je outfit net dat beetje extra geeft.

Een leren jasje

Ben jij nog niet bereid om je leren biker jack een dag te laten hangen? Dan kun je hem combineren met een vrouwelijk jurkje of een rokje. Zorg dat je een A-lijn aanhoudt zodat je een contrast creëert. Draag onder deze jurk of rok een stoere laars zodat je de combinatie tussen stoer en vrouwelijk goed in balans houdt!

Een trui of sweater

Meestal worden truien en sweaters gecombineerd op een skinny jeans of een boyfriend jeans. Dit is een tijdloze combinatie waarmee je nooit de fout in zal gaan. Daarnaast trek je deze outfit 's ochtends gemakkelijk uit je kledingkast en ben je binnen no-time weg. Een klein detail dat je toe kan voegen aan deze basic look is door er een blouse onder te dragen. Zorg dat de kraag dan boven de trui uit komt. Zo maak jij je casual outfit net iets stijlvoller.

Een little black dress

Jij kan nooit fout gaan bij een little black dress. Bij zo'n jurkje is het juist verstandig om het basic te houden en niet te veel details toe te voegen. Je kan je little black dress wel een extra touch geven door een stoer paar boots eronder te dragen of hem chiquer te maken door een paar heels te dragen. Om je little black dress iets speelser te maken kun je wel een aantal metallic items toevoegen aan je outfit. Ga dan voor een opvallende tas of een paar metallic boots. Zo houd je het simpel maar heb je toch een aparte outfit.

Jouw favoriete pantalon

Pantalons zijn weer helemaal in. Met een basic zwarte pantalon kom je al een heel eind. Vele vrouwen hebben daarom tegenwoordig ook zo'n pantalon in hun bezit. Je kan deze broek perfect aandoen naar je werk maar je kan hem ook na je werk super goed combineren. Wil jij je pantalon dragen met een casual look? Ga dan voor een t-shirt met een print of quote. Maak je outfit af door een bomberjack te dragen.

Een zwarte blazer

Blazers zijn zowel casual als chic goed te dragen. Zo kun je hem naar je werk goed aandoen voor een chique look of je draagt hem gemakkelijk op een ripped jeans. Zo creëer jij een casual look. Daarnaast kun jij een zwarte blazer ook prima dragen op een kanten top of blouse zodat je een sexy look maakt!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..