Menu
Draag een foute kersttrui dit jaar

De kerstdagen zijn weer in aantocht en dat betekend gezellig met zijn alle samen zitten, veel eten, een heerlijke sfeer en de kerstboom opzetten. Wanneer je echt van de Kerst houdt, kun je ervoor kiezen om op je werk of thuis een foute kersttrui te dragen. Wij hebben een aantal pareltjes voor je op een rij gezet.

Foute kersttruiendag 2018

Je leest het goed. Er is een officiële dag voor deze lelijke truien. Foute kersttruiendag 2018 valt dit jaar namelijk op 14 december. Hoe gaaf zou het dan zijn als iedereen in een foute kersttrui naar het werk, school of sportvereniging zou gaan? Wij vinden het in ieder geval een geweldig idee. Om het extra leuk te maken kun je er zelfs een wedstrijd van maken! Degene met de meest foute trui wint en je hebt een geweldige foto om aan vrienden of familie te laten zien.

Populairder dan ooit

Vroeger werd een foute trui nog beschouwd als iets waar je absoluut niet in vertoont wilde worden. Echter is er de laatste jaren een enorme trend begonnen. Alle grote modeketens springen hier goed op in en hebben tegenwoordig wel één of meerdere foute kersttruien in hun collectie tijdens de kerstdagen. Daarnaast worden er zelfs op sommige evenementen speciale dresscodes gehanteerd waarbij deze trui centraal staat.

Hoe combineer je hem?

Deze trui is op eindeloos veel manieren te combineren. Het beste wat je kunt onthouden is hoe meer franje en glitters hoe beter. Zorg er natuurlijk wel voor dat je trui met de rest van je outfit matcht. Dit hoeft niet helemaal zo te zijn, er kan een elementen aan toegevoegd worden waardoor het een beetje vloekt. Combinaties die het altijd goed doen zijn een leren rokje, een crèmekleurige rok of een felle broek. Wanneer je de trui naar je werk aan doet kun je het beste een donkere broek dragen met een paar stoere boots. Daarnaast kun je ook je foute kersttrui met een diy persoonlijk maken. Zo kun je hem zo fout maken als je maar wilt. Wij kunnen niet wachten tot we de foto's van de foute kersttruien voorbij zien komen!

Terug naar Must haves