Menu
Draag deze kleur niet op foto's

Iedereen maakt het wel eens mee. Er wordt een groepsfoto gemaakt waar je bij jezelf denkt dat je er niet op je best op staat. Maar maak je niet druk! Dit kun je namelijk leren! Een gouden tip die we jou willen meegeven is dat de kleur die je draagt ook erg bepalend is of je er goed op staat. Wij geven je even een paar do's en don'ts.

Do's

Wanneer jij op een foto gaat, is het handig om te gaan voor effen kleuren. Vermijd patronen. Draag jij het liefste lekker felle kleuren? Dan is het wel handig om één item met een felle kleur te dragen, zoals een t-shirt of een jas, en de rest wat op de achtergrond te houden. Het dragen van meerdere felle kledingstukken kan ervoor zorgen je niet echt een duidelijke focus hebt en daardoor zal de foto minder worden. Als je op een punt de focus legt, kun je gemakkelijker de aandacht trekken.

Don'ts

Een van de kleuren die je beter niet kunt aantrekken tijdens het maken van een foto zijn de pastelkleuren. Pastelkleuren zorgen er namelijk vaak voor dat je een bleke uitstraling krijgt. En wanneer je dit in de winter doet is dit nog erger aangezien we dan allemaal een stukje bleker zijn. Ook wit is een no go wat betreft kleding die je op een foto draagt. Wit heeft namelijk hetzelfde effect als de pastelkleuren.

Nu weet je welke kleding je het beste kunt dragen op foto's en zul je de leukste kiekjes op je Instagram kunnen delen!

Terug naar Tips & Tricks