Menu
Dit zijn zonnebrillentrends die je niet mag missen

Zonnebrillen zijn er in allerlei soorten en kleuren. Het mooie daarvan is dat je er eentje uit kunt zoeken die helemaal past bij jouw eigen stijltje. Bovendien is het aanbod vaak groot, waardoor je altijd met een unieke zonnebril over straat kunt. Weet jij niet precies wat je leuk vindt? Maak je geen zorgen, in dit artikel vertellen we je over het type zonnebrillen dat meegaat met de laatste trends. Heb je behoefte aan een zonnebril op sterkte? Maak dan eerst een afspraak voor een oogmeting, zodat je precies weet wat voor sterkte jij nodig hebt!

Een extra grote zonnebril

Een mooie zonnebril mag je best laten zien! Dat is gelukkig bij deze trend zeker het geval. De extra grote zonnebril is namelijk weer helemaal in, waarbij het diva-imago van dit montuur allang verleden tijd is. Een bijkomend voordeel: als je je even wilt verschuilen achter je glazen, is dit de perfecte keuze! Het is wel verstandig om deze zonnebril eerst even te passen. Door de grote glazen kun je namelijk het gevoel hebben dat je gezicht achter de zonnebril verdwijnt.

Een vierkante zonnebril

Een iets gewaagdere trend, maar daardoor zeker niet minder populair: de vierkante zonnebril. Een vierkant montuur is een goed voorbeeld van een zonnebril die dit jaar pas echt de erkenning krijgt die die verdient. Bovendien staat een vierkante zonnebril bij heel veel mensen goed, de vorm van dit montuur is namelijk erg gunstig voor vele gezichtsvormen!

Een ronde zonnebril

Vorig jaar werd deze trend al even geïntroduceerd, maar dit jaar is de rage compleet. Met een ronde zonnebril geef jij een retro touch aan je outfit. Volg je deze trend, dan creëer je eenvoudig een vintage look. Kies bijvoorbeeld voor een ronde zonnebril met een subtiele gouden rand, die deze stijl nog meer kracht bijzet.

Een transparante zonnebril

Een zonnebril die perfect past in de Scandinavische minimalistische stijl: de transparante zonnebril. Ondanks dat deze zonnebril een doorzichtig montuur heeft, kan die alsnog kleur bevatten. Je vindt deze zonnebril dan ook in kleuren als roze, blauw en groen. Door de transparante eigenschappen kun je deze zonnebril gemakkelijk combineren met vele soorten outfits!

Terug naar Style tips