Home / Blog / Trend watch / Dit zijn dé slippers van 2017

Dit zijn dé slippers van 2017

Door Soraya - op 06-07-2017 - Update 28-09-2018
Dit zijn dé slippers van 2017

Sommige fashionista's hebben misschien geprobeerd het tegen te houden, anderen smeken juist al jaren om het een trend te laten worden. Wat je er ook van vindt, we kunnen er niet meer omheen: de Birkenstock en Adidas slippers zijn helemaal in dit jaar. De slippers die eerst nog alleen als comfortabel werden gezien, zijn nu onmisbaar onder vrijwel iedere outfit. Ze zijn een waar mode statement geworden die je dan ook overal tegenkomt.

Jaren geleden werden Birkenstocks nog gezien als lelijke slippers die enkel comfortabel waren. Ook de Adidas slippers werden alleen in en rondom het huis gespot. Maar tegenwoordig hebben deze slippers een geweldige comeback gemaakt als musthave voor iedere look. De Birkenstocks zijn er tegenwoordig in meerdere kleuren en stoffen. En de Adidas slippers maken een geweldige statement met hun herkenbare strepen. De slippers zijn beide makkelijk te combineren onder een skinny of boyfriend jeans. Maar ook een luchtig jurkje of shortje staan erbij. Mix & match je eigen stijl!

Bij YouStyle vind je deze ultieme 2017 slippers. Shop hieronder onze favorites of ontdek alle slippers.

Onze shopping tips
Geschreven door:
Soraya Soraya

Loves lace. Loopt het liefste in een jurkje of rok. Is gek op tassen, clutches en portemonnees en is altijd op koopjesjacht.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven