Menu
Dit zijn de ideale festival tasjes!

Festival seizoen is aan de gang.. Ben jij er helemaal klaar voor? Wij zijn in ieder geval wel ready om nieuwe festival items te shoppen. Vooral accessoires shoppen voor festivals is super leuk! En omdat je natuurlijk tijdens een festival lekker gaat dansen en je handen vrij wilt hebben voor drankjes, moet je een perfecte festival tas hebben. Dit zijn onze favoriete festival tasjes.

Fanny packs zijn hot

Een heuptasje is momenteel heel trendy voor alledaags gebruik, maar deze is ook ideaal als festival tas! Je hebt je handen altijd vrij, hij zit stevig om je vast en hij ziet er super leuk uit. Je telefoon hoef je niet in je broekzakken te duwen en ook heb je aan het einde van de dag geen last van je schouder! Daarnaast zijn ze tegenwoordig overal te vinden, in diverse soorten en maten. Zo goed als geen moeite dus, om dé fanny pack te vinden die bij jou past!

Rugzakje ideaal als festival tas

Natuurlijk kan het goed zo zijn dat je een heuptasje echt hé-le-maal niks vindt. In dat geval zijn er zeker andere opties. Een rugtas als festival tasje is bijvoorbeeld ook super handig. Ook deze ziet er super leuk uit en is op talloze plekken verkrijgbaar, ook weer in diverse soorten en maten. Een rugzak zal over het algemeen ook wat groter zijn dan een heuptasje of crossbody tasje, waardoor je er meer van je spulletjes in kwijt kan!

Easy crossbody tasjes

Een crossbody tasje is op zich te vergelijken met een heuptasje. Deze kan dus ook zeker prima als festival tas gebruikt worden. Crossbody bags zijn écht overal te shoppen en komen in eindeloos veel soorten. Je kunt al je dingen erin kwijt en je hebt je handen lekker vrij. Afhankelijk van de stijl tas die je kiest, kun je je outfit ook een hele stoere of juist een super schattige look geven!

Deze drie soorten tasjes vinden wij ideaal als festival tas en raden we daarom zeker aan! Hieronder hebben wij onze favorieten al voor je verzameld. Veel plezier met shoppen! ;)

Terug naar Shopping