Menu
​Dit kledingstuk past bij je sterrenbeeld!

We zitten alweer een maand in het nieuwe jaar en we worden verrast met allerlei trends. Daarom kunnen wij onze garderobe nu helemaal lenteproof maken en dit geeft natuurlijk weer een goede reden om lekker te gaan shoppen. Maar wist je dat jouw sterrenbeeld je een handje helpt het komende seizoen? Wij vertellen je namelijk wel kledingstuk jij moet hebben de aankomende lente!

Waterman

Iemand met het sterrenbeeld Waterman is erg inventief en origineel. Hierdoor past een origineel en opvallend kledingstuk bij jou! Jij kan je outfit net dat beetje extra geven met een zijden sjaal. Deze kun je namelijk op vele verschillende manieren dragen.

Vissen

Het sterrenbeeld Vissen gaat gepaard met een persoon die gevoelig en sympathiek is. Jij kunt je inspiratie goed kwijt en daarom past een lief item bij jouw kledingstijl. Jij kan dit item namelijk ook goed combineren met een stoerdere outfit. Hierdoor passen pastelkleurige sneakers goed bij jou!

Ram

Iemand die erg zelfverzekerd is en graag de leiding neemt heeft meestal het sterrenbeeld Ram. Rammen kunnen daarnaast ook best impulsieve acties hebben. Jij zult dit jaar dan ook vele outfits gaan proberen en daarom past een zwarte mini rok helemaal bij jou.

Stier

Stieren zoeken meestal naar stabiliteit en willen graag comfortabel door het leven gaan. Daar past natuurlijk de perfecte jeans bij! Denk hierbij aan een heerlijke boyfriend jeans die je goed kan combineren met een sneaker. Zo kun jij fashionable en toch comfortabel rondlopen.

Tweelingen

Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen voelt zich vaak nog erg jeugdig en is erg sociaal. Ook heb je een beetje een flirterige persoonlijkheid. Dit kun je natuurlijk heel goed verwoorden met een romantische en flirterige blouse. Zo heb jij altijd een leuk item dat je aan kan doen tijdens je date!

Kreeft

Personen met dit sterrenbeeld zijn erg verzorgend en zijn echte gevoelens mensen. Deze mensen zijn ook liever niet the centre of attention. Hierdoor zul jij niet zo snel een opvallende sneaker dragen maar een sweater met leuke opdruk maak jij ook geweldige combinaties.

Leeuw

Een Leeuw is iemand die graag opvalt en geen moeite heeft om met grote groepen aan te spreken en aan te sturen. Daarbij zijn personen met het sterrenbeeld Leeuw vaak creatief en speels. Daarom staat velvet kleding je super!

Maagd

Dit zijn perfectionistische mensen. Daarnaast zijn Maagden ook erg bescheiden en zo zul je dus een bescheiden en toch perfect item willen hebben. Een mooie schoudertas past daardoor perfect bij je persoonlijkheid en deze tassen hebben een paar prachtige details!

Weegschaal

Een Weegschaal is erg romantisch en charmant. Daarom past een flirterige bloemetjesjurk goed bij deze persoonlijkheid. Ga voor een gewaagder jurkje die je makkelijk kunt door dragen. Zulke jurkjes kun je gemakkelijk combineren met een paar hakken, laarsjes of sneakers.

Schorpioen

Dit zijn krachtige personen die erg vastberaden zijn. Daarom hoort er ook een stoer item bij deze mensen. Bij een stoer item denken wij al snel aan een aantal gave bikerjasjes. Ook deze stoere jasjes kun je gemakkelijk combineren met stoere en vrouwelijke outfits.

Boogschutter

Deze personen zijn eerlijk en zullen recht door zee zijn. Deze mensen staan daarom ook sterk in hun schoenen. Het is daarom belangrijk dat deze Boogschutters in een paar goede schoenen staan. Een paar prachtige witte sneakers zijn de perfecte combinatie van stoer en vrouwelijk!

Steenbok

Een Steenbok is iemand die praktisch nadenkt en erg ambitieus is. Deze personen zijn erg serieus maar houden toch van een goede outfit. Daarom past een lange zwarte jas bij jou! Zo kun je stijlvol en praktisch door het leven!

Terug naar Shopping