Menu
​Dit is hoe je een glowy make-up look krijgt

De meesten van ons hebben een beetje hulp nodig als het gaat om het uiterlijk van een stralende huid. Hoewel er huidverzorgingsproducten zijn die je aan jouw huidverzorgingsroutine kunt toevoegen om het uiterlijk van jouw huid op te fleuren, zoals een gezichtscrème met glycolzuur en een houtskoolmasker, kun je ook make-up gebruiken om jouw teint een vleugje glans te geven. De glowy look is de trend, die iedereen volgt. Weet je niet precies hoe je deze look krijgt? Maak je geen zorgen. Blijf lezen voor onze beste make-up tips.

Stap 1: Bereid je gezicht voor met een primer

Breng een goede vochtinbrengende crème aan op basis van jouw huidtype. Zelfs voor een vette huid is het het beste om een vochtinbrengende crème aan te brengen die helpt bij het blenden van cosmetica. Wacht na het aanbrengen van de vochtinbrengende crème 5-7 minuten voordat je de gezichts primer aanbrengt.

Laat de primer een paar minuten op je gezicht zitten voordat je met je make-up begint. Een goede foundation helpt vochtinbrengende crèmes vast te houden en fungeert als een barrière tussen de huid en make-up. Het voorkomt ook rimpels en beweging van make-up. Zo blijft je make-up de hele dag zitten!

Stap 2: Foundation en highlight

Meng zowel je foundation- als highlight producten naar keuze met een platte foundation borstel en breng het over je hele gezicht aan, net zoals je een foundation aanbrengt. Blend het vervolgens uit tot een naadloze afwerking.

Stap 3: Concealer onder de ogen

Breng een lichte concealer aan op het gebied onder de ogen om je gezicht een sterk gehighlighte look te geven. Breng de concealer in een driehoekige vorm aan en blend deze zachtjes uit met je vingers of met een platte foundation borstel.

Stap 4: Meer highlight!

Neem ten slotte de highlight opnieuw en breng deze aan op de hoogste punten van de wangen om een sterkere impact van een stralende huid te creëren. Het laatste wat je moet doen is je gezicht sprayen met je setting spray naar keuze, hierdoor blijft je make-up de hele dag zitten en krijg je die perfecte finish.

Terug naar Tips & Tricks