Home / Fashion Blog / Style tips / Dit is de kleur die iedereen goed staat!

Dit is de kleur die iedereen goed staat!

Door Lauren - op 01-08-2019
Dit is de kleur die iedereen goed staat!

Sommige kleuren laten jou er grauw en vermoeid uit zien. Je wallen worden geaccentueerd en het liefst vermijd je deze kleur met een grote boog in de winkels. Zo wordt er vaak de vraag gesteld: 'welke kleur kleding past bij mij?'. Zo heeft ieder persoon kleuren die hun goed en minder goed staan. Dit heeft allemaal te maken met welke ondertoon jouw huid heeft en welke kleuren hier dus bij matchen of vloeken. Maar, er is dus één kleur die iedereen goed zou staan..

Jouw ondertoon

Het bepalen van je ondertoon kan door middel van het kijken naar je aders. Wanneer jij een koele ondertoon hebt zul je andere kleuren kopen dan iemand met een warme ondertoon. Wanneer je een koele ondertoon hebt staan kleuren met een koele ondertoon jou dan ook veel beter. Koele kleuren zijn kleuren die meer richting een blauwe ondertoon gaan. Heb jij een warme ondertoon staan kleuren met een gele ondertoon jou beter.

Met dit handig hulpmiddel kom je er achter welke ondertoon jij hebt:

  • Blauw/paarse aders: een koele ondertoon
  • Groen/blauwe aders: een warm/neutrale ondertoon

Dé kleur voor iedereen

Deze kleur ligt midden in het kleurencentrum en krijgt daardoor een gelijke toevoer van alle andere kleuren. Hierdoor kan iedereen, ongeacht ondertoon van je huid, deze kleur hebben. Ook doet deze kleur niet af op je uiterlijk. Sommige kleuren laten je ouder, dikker of vermoeid uit zien, en dit is nu dus helemaal niet het geval. Weet jij zo af en toe gewoon echt niet wat je aan moet, of dat shirtje in de winkel wel een kleur voor jou is, of met welke kleur jurk jij een spetterend entree maakt op het feest? Kies dan de kleur rood. Dit is dé kleur voor iedereen! 'Welke kleur kleding past bij mij' hoef je je nu niet meer af te vragen.

Draag jij toch liever zwarte items? Lees dan hier hoe je een stylish zwart op zwarte outfit maakt!

Ook voor een prachtige nude outfit hebben wij een handige blog! Fifty shades of beige are gorgeous.Onze shopping tips
Geschreven door:
Lauren Lauren

Altijd op de hoogte van de laatste trends. Is dol op shoppen, reizen & alles wat met fashion te maken heeft.

Kledingvergelijker Vind de goedkoopste aanbieder Kleding & prijzen vergelijken Nu vergelijken
Silver filigree earring four hanging coins Dit artikel is helaas niet meer beschikbaar Bekijk hieronder een aantal alternatieven