Menu
Deze kleur past bij jou!

Heb je je ooit afgevraagd welke kleuren bij jou passen? De juiste kleuren geven je namelijk een shiny uitstraling, terwijl je andere kleuren juist beter kunt vermijden. Kleuren worden vaak gebaseerd op je persoonlijkheid en karakter. Je sterrenbeeld helpt je graag bij het bepalen van jouw kleuren. Daarom hebben wij de kleuren op een rijtje gezet die passen bij jouw sterrenbeeld. Check it out!

Tweelingen

Fantasierijk, grappig en vooral: avontuurlijk. De perfecte kleur is daarom groen. Dit staat voor energie en avontuur. Ook blauw doet een tweeling goed.

Kreeft

Een kreeft is loyaal, creatief en betrouwbaar. Van de buitenkant lijk je koel en rustig, maar van binnen heb je een krachtige en creatieve persoonlijkheid. De kleur paars past daarom bij jou.

Leeuw

Zelfverzekerd, ambitieus en liefdevol. Als koning van de sterrenbeelden zal jouw kleur je dan waarschijnlijk ook niet verbazen: koninklijk rood laat jou stralen.

Maagd

Jij bent ijverig, bescheiden en nauwkeurig. Blauwtinten passen dan ook perfect bij jouw nauwkeurige en ijverige kenmerken. Vooral lichtblauw is typisch voor jou: een lieve en nette kleur.

Weegschaal

Romantisch, charmant en gastvrij zijn jou op het lijf geschreven. Kun jij al raden welke kleur hierbij past? Precies: roze! Deze kleur laat jouw zachte, lieve karakter op z'n beste zien.

Schorpioen

Doelgericht, loyaal en vindingrijk beschrijven jouw persoonlijkheid. Dankzij al jouw passie en doorzettingsvermogen past er een prachtige kleur bij jou, namelijk goud.

Boogschutter

Enthousiast, levenslustig en creatief: jij zit vol energie en bent eeuwig positief. Jij maakt andere vrolijk en opgewekt wanneer ze dit nodig hebben, net als de kleur geel.

Waterman

De Waterman is op vele vlakken gelijk aan Tweelingen: slim, geestig en vriendelijk. Ook daarom passen groene tinten het beste bij jou.

Steenbok

Loyaal, geduldig en ambitieus, dat is de Steenbok. Net als bij de maagd past blauw het beste bij je. Lichtblauw laat je zachte kant zien, terwijl donkerblauw je ambitieuze trekken goed laat zien.

Vissen

Fantasierijk, dromerig en soms een beetje gevoelig. Doordat je altijd klaar staat voor anderen en dus zeer loyaal bent, is een zachte paars tint als lila ideaal voor jou.

Ram

Jij bent avontuurlijk, enthousiast en moedig. Je gaat geen uitdaging uit de weg en dat laat je het beste zien met de kleur oranje. Zo zie je er nog krachtiger en energierijker uit.

Stier

Warmhartig, trouw en veel doorzettingsvermogen kenmerken de Stier. Je houdt van warmte en gezelligheid en dat straalt de kleur rood maar al te goed uit. Vooral donkere kleuren als bordeauxrood zijn jouw ding.

Kun je na het ontdekken van jouw perfecte kleur wel een nieuwe garderobe gebruiken? Shop hieronder gemakkelijk en snel alvast een aantal musthaves voor jou. Meer inspiratie nodig? Bekijk de hele collectie en shop voordelig bij YouStyle.

Terug naar Style tips