Menu
Deze kleding in je kast kun je áltijd combineren

Het is handig als jij een aantal basics in je kledingkast hebt liggen zodat jij daar omheen een heleboel andere outfits kunt combineren. Maar welke basics heb je nodig om een veelzijdige kledingkast te creëren? Dan is het handig om deze kleding op je verlanglijstje te zetten als je ze nog niet hebt. Zo kun jij oneindig outfits combineren.

Een lichtblauwe blouse

Een lichtblauwe blouse maakt iedere outfit net iets chiquer. Daarom kun je dit item voor iedere gelegenheid dragen. Zo kun je deze blouse dragen met een rok of met een mooie skinny jeans. Als je gaat voor een lichtblauwe blouse zit je altijd goed!

De enkellaarsjes

Enkellaarsjes zijn er in allerlei soorten. Zo kun je gaan voor een stoere of een chique enkellaars. Welke je ook kiest, deze laarsjes zijn altijd goed! Een enkellaarsje kun je namelijk het hele jaar door goed combineren. In de winter combineer je dit laarsje met een mooie skinny jeans terwijl je in de lente en zomer deze laarsjes mooi draagt onder een jurkje of een korte broek.

Een gestreept shirtje

Een gestreepte top of shirt is een goed item om in je kledingkast te hebben. Door een gestreepte top toe te voegen aan je outfit geef jij je outfit een Franse draai. Ook een gestreepte top is erg veelzijdig omdat je hem kan combineren met een stoere of een chique look. Naast de basic blauw-witte strepen kun je ook uitzoeken welke andere gestreepte topjes er bij jouw outfits passen.

Een skinny jeans

Dit is een echte klassieker die iedere fashionista in haar kast moet hebben. Een skinny jeans kun je met allerlei verschillende outfits combineren en daarom is het een goed idee om een aantal van deze jeans aan te schaffen. Daarbij komt ook dat een jeans lang mee gaat en daardoor heb jij lang plezier van je skinny jeans.

Een leren broek

Naast de skinny jeans is het goed om een leren of suede broek in je kast te hebben. Het liefste heb je dan natuurlijk ook een leren broek die gemaakt is van echt leer omdat deze veel langer mee zal gaan. Niet alleen een skinny jeans kun je eindeloos combineren. Ook een leren broek kun je eindeloos combineren. En wat helemaal handig is aan een leren broek is dat het net dat beetje extra detail geeft aan je outfit!

Een camisole

met een goede camisole zit jij altijd goed. Of je er nu eentje kiest die gemaakt is van satijn en wel of geen kant heeft, het staat in ieder geval super onder een blazer of jasje. Een camisole geeft je een vrouwelijke look waar je weinig extra's voor hebt hoeven te doen.

Terug naar Must haves