Menu
Deze items raken nooit uit de mode

De meeste trends komen en gaan. Als je geluk hebt is de trend een jaar in de mode, maar sommige trends lijken maar een paar weken te duren. Deze afwisseling is natuurlijk erg leuk voor je garderobe, maar voor je portemonnee is het iets minder leuk. Gelukkig zijn er ook kledingstukken die het altijd goed doen. Zowel in de zomer als in de winter zie je deze items terug en vervelen je werkelijk nooit. Welke items zijn dit? Wij vertellen het je graag!

Blousejes

Blousejes zijn onmisbaar. Vooral een witte en zwarte blouse behoren gewoon thuis in jouw kledingkast. Een blouse is veelzijdig: met een rok maakt het je outfit netjes en formeel, met een leren jasje is je streetstyle look compleet.

Gestreept shirt

Deze simpele shirtjes raken nooit uit de mode. Je ziet ze ieder seizoen weer in de rekken hangen en zijn daardoor een absolute musthave.

Leren jasje

Eén van de weinige jasjes die tijdloos is: het leren jack. Kies voor eentje van een goede kwaliteit leer. Hier betaal je waarschijnlijk wat meer voor, maar uiteindelijk kun je er jaren van genieten.

Enkellaarsjes

Laarzen zie je vaak alleen maar in het najaar, wanneer het buiten koud is. Het leuke aan enkellaarsjes is dat je ze zowel in de zomer als in de winter ziet. Ze kunnen prima met blote benen onder een rokje of shortje; iets wat je veel spot op festivals deze zomer. En met gemak draag je ze door in de winter. Ideaal!

Ontbreekt er nog één van deze items in jouw garderobe? Hieronder staan al een aantal van deze leuke kledingstukken. Doe inspiratie op of begin gelijk met shoppen!

Terug naar Trend watch