Menu
Deze feestschoenen passen perfect onder je kerstoutfit

Geen pijn meer aan je voeten!

Was jij van plan om heels te dragen tijdens de Kerst? Dan zal het heel herkenbaar zijn dat je waarschijnlijk aan het eind van de avond pijn zal krijgen aan je voeten. High heels staan dan wel heel mooi onder je kerstoutfit of tijdens oud en nieuw. Maar je kunt ook een aantal prachtige platte schoenen dragen waarmee jij de hele avond lekker kan dansen.

Wij hebben in ieder geval de meest prachtige platte schoenen op een rijtje gezet voor jou zodat jij tijdens de feestdagen ook echte pareltjes aan je voeten hebt!

Metallic en glitter schoenen

Metallic en glitter schoenen staan prachtig op een all black outfit. Zo maak je met deze schoenen een statement en sta je er shiny op tijdens de feestdagen en tijdens andere feestjes.

Een Enkellaarsje

Een mooie vervanger van de heels en laarsjes met hakken zijn natuurlijk de enkellaarsjes. Zo kun jij gaan voor een elegante laars of juist kiezen voor een stoere boot. Je kunt je outfit hierdoor een hele persoonlijke draai geven!

In love with loafers

Loafers zijn erg gemakkelijk. Je hoeft er namelijk alleen maar in te stappen en je bent ready to go! Met loafers maak je een heel elegante look en deze schoenen zijn niet alleen super handig en mooi voor vrouwen. Ook de mannen kunnen een mooi paar loafers aantrekken tijdens de feestdagen!

Veterschoenen

Houd jij van een klassieke look maar wil je geen hakken aandoen? Dan kun jij een mooi paar lakleren veterschoenen aandoen! Deze staan namelijk ook prachtig onder een jurkje of rokje en natuurlijk staan ze beeldig onder een leuke broek!

Terug naar Style tips