Menu
Deze afslankende jurken zorgen ervoor dat jij er goed uitziet!

Met de kerst en Oud en Nieuw in aantocht is het handig om te weten welke outfits je aan gaat doen aangezien jij waarschijnlijk zoals vele andere met je familie veel en gezellig gaat eten. Ga je voor een rok of draag je toch liever een jeans? Of wil je liever stralen in een mooi jurkje? Je hebt dan waarschijnlijk met dit weer ook geen summer body meer. Een vetrolletje hier en daar is ook niet erg maar het is wel fijn als jij er in je kerstjurkje goed uitziet. Daarom hebben we een aantal afslankende jurkjes op een rijtje voor je gezet. Zo kun je lekker eten en hoef jij je geen zorgen te maken dat je er niet goed uit zou kunnen zien.

Een tie-waist jurkje

Dit jurkje is ideaal voor de vrouw met kleinere borsten. Een tie-waist jurkje is een jurkje met een strakke geknoopte taille en die zal jou zeker mooi staan! Daarnaast kun jij ook een mooie strapless jurk dragen en ook jurken met een band of riem om de taille zijn een goede optie voor jou! Zo kun jij slank lijken en sta je er perfect op.

Een wrap dress

Een wrap dress is ideaal wanneer je wat meer rondingen hebt. Doordat deze jurk aangesloten zit maar niet té strak aan zit, komt je figuur perfect uit. Hierdoor heb jij dé perfecte afslankende jurk! Je accentueert je rondingen én laat je nog eens slanker lijken. Beter kan het niet, toch?

Shirtjurkje

Wanneer je wat kleiner van formaat bent is het handig om mooie aangesloten jurkjes of shirt jurken te dragen. Ga voor jurkjes die meer naar de effen kant neigen en laat erge poespas achterwege. Zo lijk jij slanker in een jurk! Door al die extra details zorg je er namelijk voor dat je figuur niet mooi uit komt en dat willen we juist voorkomen.

Jurkjes met riem

Heb jij een meer rechte vorm zonder erge rondingen? Dan zijn de go-to afslankende jurken voor jou de belted dresses! Door een jurk met een riem te dragen zorg jij ervoor dat je lichaam meer in balans is. Daarnaast kun jij er ook voor kiezen om een A-lijn jurkje te dragen. Het belangrijkste is dat je een taille creëert waardoor je middel wordt geaccentueerd.

Jurken met empire lines

Ben jij zwanger tijdens de kerst maar wil je toch graag een jurkje dragen? Dan moet je gaan voor een jurk met empire lines. Dit zijn lange jurken die een taille hebben die erg hoog zit. Daarbij kun je ook voor een jurk gaan met een hoger gesloten halslijn. Zo heb jij een “afslankende jurk” en komt jouw zwangere buik mooi uit!

Terug naar Style tips
Geschreven door:
Dayenne
Dayenne

Houdt van casual. Is daarnaast gek op sporten, shoppen en heeft een kleine sneakerverslaving..