Menu
Deze 5 jurkjes heeft iedere fashionista nodig!

Wanneer jij op een zaterdagavond niet weet wat je aan moet doen naar een feestje of een avondje uit ga je meestal voor een jurkje. Iedere gelegenheid heeft zo zijn eigen passende jurk en daarom geven wij jouw 5 verschillende jurkjes die je in je kast moet hebben hangen om altijd er gepast op te staan!

Een zakelijke jurk

Heb jij een sollicitatie, meeting, een belangrijke lunch of een zakenborrel? Dan kun je kiezen voor een zakelijke en stijlvolle jurk in plaats van een mantelpakje. Kijk daarbij ook naar de kleur van de jurk wanneer je gaat shoppen voor een zakelijke jurk. Ga bijvoorbeeld voor een klassieke kleur zoals zwart, donkerblauw of een pastelkleur. Houdt er rekening mee dat je veel opties hebt, mits je eraan denkt dat je jurk niet te kort is en hij mooi aansluit.

The little black dress

Waarschijnlijk heeft iedere vrouw er wel eentje; de little black dress. Coco Chanel is ooit op dit idee gekomen en wij zijn zo blij dat hij dit ontworpen heeft! Je kan namelijk een little black dress op iedere gelegenheid dragen. Combineer je little black dress met een aantal mooie opvallende accessoires en draag er een mooi paar hakken onder en je bent ready to go. Daarom is het belangrijk om minimaal één little black dress te hebben zodat je altijd terug kan vallen op dit jurkje!

Een vrijetijdsjurk

Heb jij geen zin om je helemaal aan te kleden en een uur voor je kast te staan om te zien welke broek past bij welke top? Dan is het dragen van een jurk natuurlijk heel gemakkelijk en heb je direct een outfit ready. Dit gaat helemaal gemakkelijk wanneer je voor een vrijetijdsjurk kiest. Deze doe je aan wanneer je gaat shoppen, vrij wilt bewegen in je jurkje of gewoon lekker thuis op de bank wilt zitten. Draag je favoriete sneakers onder deze jurk en je ziet er direct leuk uit!

Het jurkje dat áltijd van pas komt

Dit jurkje draag je wanneer je écht niet meer weet wat je aan moet trekken. Deze komt dan altijd van pas en dit jurkje is meteen af. Dit jurkje heeft meestal een fleurige print of bevat een feller kleurtje waardoor je direct een eye catcher aan hebt.

De partydress

Dit jurkje heb je waarschijnlijk nu in je kast hebben door de afgelopen feestdagen of oud en nieuw. Daarnaast kun je zo'n feestjurkje ook super dragen op verjaardagen, feestjes en speciale gelegenheden. Ook kun je deze jurkjes perfect dragen op een avondje uit.

Terug naar Style tips