Menu
Deze 3 hoofdaccessoires zijn deze winter in!

Het koudere weer komt er weer aan en jij moet je dus warmer gaan kleden. Je hebt er waarschijnlijk al over nagedacht wat voor muts je kunt gaan dragen om je hoofd lekker warm te krijgen. Maar je kan er ook voor kiezen om iets anders te dragen dan een muts. Hieronder geven wij 3 alternatieven voor het dragen van een muts. Zo kun jij deze winter fijn afwisselen en er stylish bijlopen.

Een pet

Deze hoofdaccessoire is ideaal als de zon schijnt maar het toch fris is buiten. Hierdoor is je hoofd lekker warm en hoef je niet te knijpen met je ogen. Bij het uitkiezen van een pet kun je ook nog eens verschillende stijlen hebben. Zo kun je voor de tomboy look gaan, maar je kan ook kiezen voor een officiers cap. Hierdoor kun jij eindeloos combineren en is er altijd wel een pet die bij je past.

De baret

Dit hoofdaccessoire maakt zijn comeback! De baret is weer helemaal hip en dit zie je terug bij de fashionista. De baret geeft een stijlvolle en klassieke look waardoor jij je outfit net iets extra's kan geven. Het maakt dan ook niet uit welke kleur je kiest, omdat je de plank eigenlijk niet mis kan slaan. Deze accessoire is dan ook een must in jouw garderobe.

Een hoofdband

Stel je hebt je haren in een mooie staart of knot gewerkt en bedenkt je vervolgens dat het koud is buiten. In eerste instantie baal je dan als je een muts op moet. Maar niet getreurd want wij hebben dé oplossing! In de zomer zag je al vaak hoofdbanden verschijnen met verschillende kleuren en in de winter gaat deze trend gewoon door. Tijdens de winter zullen de felle kleuren plaats maken voor de wat donkerdere en rustige kleuren. Ook zullen de hoofdbanden lekker dik zijn en zie je de velvet trend ook in deze accessoire terug komen. Zo kun jij je haar evengoed vast dragen en er toch trendy en warm bijlopen.

Terug naar Trend watch