Menu
De zonnebriltrends van 2017

Nu de eerste zonnestralen zich weer laten zien mag er één ding vooral niet aan je outfit ontbreken: een trendy zonnebril. Een zonnebril beschermt niet alleen onze ogen tegen de UV-stralingen van de zon maar maakt een outfit ook helemaal af. Wij hebben de leukste zonnebriltrends van dit jaar op een rijtje gezet en de leukste zonnebrillen uit onze shops gefilterd. Kies je favoriet en shinen maar!

Ronde glazen

Tijdens de sixties en seventies werd 'ie al veel gedragen en ook dit jaar zien we 'm weer in het modebeeld terug: de zonnebril met ronde glazen. Ga voor klassiek of oversized en geef je look een stijlvolle en elegante touch.

Oversized

Niet alleen oversized kleding, maar ook oversized zonnebrillen zijn dit seizoen helemaal on-trend. Maak je casual outfit af met een oversized zonnebril en je ziet er meteen glamorous uit. Lekker overdrijven. Daar houden wij van!

Houten monturen

Houten zonnebrillen.. Het klinkt misschien gek, maar geloof ons: ze zijn écht heel gaaf! De perfecte zonnebril voor een dagje op je favoriete festival waarmee jij gegarandeerd de show steelt. Ook deze zonnebril zien we in verschillende varianten: van compleet houten figuren tot een model met alleen houten pootjes.

Spiegelglazen

Menig vrouw houdt wel van 'n spiegel om te checken of alles nog netjes op z'n plaats zit. En laat een combinatie van onze twee favorieten dit seizoen helemaal trending zijn. Een zonnebril met spiegelglazen is een echte must dit voorjaar en hoort zeker thuis in jouw zonnebrillen stash. Wij zijn fan!

Cat-eye

Een paar jaar geleden maakte de cat-eye zonnebril zijn comeback in modeland en sindsdien is 'ie niet meer weg te denken uit het modebeeld. Draag een cat-eye zonnebril met je favoriete look en je straalt meteen een hele hoop vrouwelijkheid en pit uit. Wie wilt dat nou niet?

The bridge

Nog zo'n klassieker: de (double) bridge. Deze bril gaat al wat jaren mee en blijven we ook zeker dit jaar weer zien. Dit model past werkelijk bij iedere gezichtsvorm en bij iedere outfit. Go get yours!

Terug naar Trend watch
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.