Menu
Geschreven door:
Gastblogger
Gastblogger

YouStyle is een mode platform waar ook ruimte is voor externe schrijvers. Wil jij de mogelijkheid om trends, ontwikkelingen of andere leuke fashion-gerelateerde zaken via ons blog te bespreken? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!.

De zomertrends van 2024

Het voorjaar komt er weer aan en de dikke truien kunnen langzaam weer in de kast. We beginnen weer na te denken over onze zomeroutfits, zoals mooie sandalen, een rokje en een mooie tas van Burkely. Wil je er helemaal on trend bij lopen? Dit zijn de zomertrends van 2024.

Metallic

Deze zomer moet je niet al te bang zijn om er een beetje uit te springen, want een hoop trends zijn behoorlijk opvallend. Metallic mag deze zomer overal terugkomen. Hiermee bedoelen we niet alleen metallic details, maar volledige kledingstukken in metallic. Vooral in broeken, tassen en schoenen zien we dit terugkomen, maar ook een metallic bomberjack is een uitstekend idee.

Bloemenprints

Ook bloemen gaan we veel terugzien komende zomer. Met name de geborduurde variant op topjes, broeken of tassen. Tuttig? Welnee! Een topje met bloemen in combinatie met jeans en sneakers kan er juist ontzettend stoer uit zien.

De polo

De polo is echt niet meer alleen maar voor de golfbaan. Deze zomer is de klassieke polo in verschillende toffe kleuren helemaal terug, zowel de variant met korte mouwen, als die met lange mouwen. We zien de klassieke katoenen variant, maar ook variaties daarop met een wat meer vrouwelijke snit of een zachtere stof.

Sheer stoffen

Als je niet te bang bent om een beetje huid te laten zien: sheer (ofwel: doorschijnende) stoffen zijn komende zomer helemaal in. Met name de witte of nude kleuren gaan we veel zien verschijnen. Een wijdvallend sheer topje kun je bijvoorbeeld prima combineren met een mooie strakke crop top of zelfs een mooie BH of bralette eronder. Dat laatste kan, mits je het met een beetje stijl en klasse aanpakt, echt helemaal prima. Voor de echte durfals is een mooie sheer jurk met daaronder een biker short en crop top een ontzettend stijlvol idee.

Cut outs

Nog iets voor iemand die niet al te bang is om een beetje huid te laten zien: ook de cut-outs komen deze zomer helemaal terug. We zien cut-outs vooral in de wat strakkere kleding. De cut-outs zitten met name vlak onder de borst of op de middel. Als je een mooie cut-out-top of cut-out-jurk goed combineert, heb je een hele mooie gewaagde outfit, die ook nog eens wat luchtiger is dan een gewoon strak jurkje of topje. Cut outs zijn ideaal voor een leuk zomers feestje, bijvoorbeeld op het strand tijdens je vakantie.

Terug naar Trend watch