Menu
Dé winterjassen trends van het moment

Hoewel de winter misschien niet onze favoriete jaargetijde is, bereiden we ons er wel altijd goed op voor. De kou, het slechte weer, en misschien wel de sneeuw rondom kerst en nieuwjaar. Ook de winkels en online shops halen de winterkleding tevoorschijn. Het is dan ook nooit te laat om te beginnen met het uitzoeken van een lekker warme winterjas. Wil jij weten wat de trends van het moment zijn voor winterjassen voor dames in 2019? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet!

Brrr, wat een kou!

Kijk jij ook zo op tegen de kou van de winter? Bekijk het dan vooral van de positieve kant, het is tijd voor het omgooien van je garderobe. De luchtige shirtjes nemen plaats voor lekkere dikke truien die je zowel thuis op de bank als uit huis kunt dragen. En laten we eerlijk zijn, wie vindt dit nou niet heerlijk!

Zo is het ook tijd een kijkje te nemen naar de leukste winterjassen van 2019 voor dames. Je zult hem met dit koude weer zeker dagelijks dragen. Daarom raden we jou aan te investeren in een lekker warme winterjas voor dames.

Winterjas trend #1 De gewatteerde jas

Deze jas heeft iets weg van een lekker dikke ski jas met een fasionable twist. De gewatteerde jas is lekker dik en zal je dan ook heerlijk warm houden de gehele winter door. Je hebt keuze uit vele verschillende soorten modellen zoals de lange gewatteerde jas, maar ook de korte versie zien we overal in de winkels verschijnen. Deze winterjas voor dames komt veel voor zonder capuchon, maar deze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar en super handig voor wanneer het eens goed gaat sneeuwen. The choice is yours!

Winterjas trend #2 De enkellange oversized jas

De term 'oversized' is een echte trend geworden. De oversized boyfriend jeans, de oversized blazer en nu dus ook oversized winterjassen. Een fantastische trend als je het ons vraagt! Kies voor een ruim en lekker wijd model waar je je tijdens de koude dagen in kunt wikkelen. Hoe langer de jas hoe warmer je bent, een heerlijke winterjas trend die past bij vrijwel iedere winterkleding outfit.

Winterjas trend #3 Fake fur, faux fur jas

We hebben hem al eerder zien verschijnen in de winkels, de heerlijke zachte jas van nep bont. Deze winterjassen voor dames 2019 trend is waarschijnlijk wel onze favoriet. De jas die iedereen wilt aaien en voelen wanneer ze hem zien. Dit seizoen mag je all out gaan met de kleur voor de jas. Kies voor klassiek zoals bruin zwart of roomwit, of ga voor iets totaal anders zoals fel rood, roze of blauw. It is called fashion.

Winterjas trend #4 De geruite jas

Met een geruite jas zit je altijd goed, ook deze winter. We komen de print dan ook nog steeds overal tegen, broeken, jassen, hoedjes en noem maar op. Kies voor een grote of kleine ruit, gekleurd of juist zwart wit. Voldoende keus om een leuke winterjas voor dames in 2019 uit te zoeken!

Weet jij al welke winterjas voor dames je het liefst wilt aanschaffen? Welke winterjassen trend in 2019 ga jij volgen?

Terug naar Must haves