Menu
De tassentrends voor de zomer van 2022

Ben je op zoek naar een trendy nieuwe tas om je stijl deze zomer naar een hoger niveau te tillen? Bekijk onze lijst met de populairste trends voor 2022! Van oversized draagtassen tot kleurrijke clutches, wij zetten de leukste tassentrends voor de zomer van 2022 voor je op een rij. Lees snel verder om te ontdekken welke stijlen nu trending zijn.

Leren weekendtassen

Leren weekendtassen zijn niet alleen prachtig bij elke outfit, maar ze zijn ook nog eens super handig. In deze tassen kun je haast je hele inboedel kwijt.

Als je een weekendje weg gaat kies je natuurlijk voor een grote tas. Je hebt toch altijd meer nodig op vakantie dan thuis. Weet je bijvoorbeeld niet wat het weer gaat worden? Dan neem je maar een lange broek, een korte broek, een t-shirt, een pullover en een hoodie mee. Jouw tas puilt uit van de spullen. En dat zie je. Een bulky tas is natuurlijk nooit fijn. Daarom kies je voor mooie leren weekendtassen. Deze tassen zien er namelijk uit als een chique handtas, maar hebben genoeg ruimte met alles wat je nodig hebt voor jouw stedentrip of weekendje aan het strand.

Kleurrijke clutches

Een kleurrijke clutch is de perfecte manier om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan elke outfit. Of je nu een tas nodig hebt voor een avondje uit of gewoon een beetje flair wilt toevoegen aan je dagelijkse look, deze tassen zullen zeker een statement maken. Clutches zijn er in alle soorten en maten, dus je kunt er een vinden die perfect bij jouw persoonlijke stijl past. En met zoveel levendige tinten om uit te kiezen, is er zeker een clutch die je aandacht trekt. Dus waarom niet experimenteren met deze trend en een beetje plezier toevoegen aan je garderobe?

Oversized draagtassen

Oversized draagtassen zijn perfect om al je zomerbenodigdheden in mee te nemen, van zonnebrandcrème en zonnebrillen tot een strandlaken en snacks. En ze zijn handig als je alles moet sjouwen voor een dagje naar het park of een picknick. Met zoveel stijlvolle opties die beschikbaar zijn, is het gemakkelijk om een oversized draagtas te vinden die bij je persoonlijke stijl past. Of je nu kiest voor een klassieke canvas draagtas of een meer trendy optie, je maakt zeker een statement met dit onmisbare zomeraccessoire.

Rolltop rugzakken

Het is niet nodig om stijl op te offeren voor opslagruimte met een rolltop rugzak! Deze rugzakken hebben een rolsluiting waarmee je het volume van de tas kunt vergroten of verkleinen, waardoor ze perfect zijn voor buitenactiviteiten, woon-werkverkeer, studenten en meer. Bovendien beschermt de rolsluiting je spullen ook tegen vocht en vuil. Rolltop rugzakken kom je in allerlei kleuren en stijlen tegen. Jij heb dus een handige tas voor het strand of de stad die er ook nog stylish uitziet. Beter kan toch niet?

Tas - Dames Tas - Clutch - Crossbody tas - Suede tas - Lila Tas - Dames Tas - Clutch - Crossbody tas - Suede tas - Lila v.a. € 28,95.- Bekijk product via bol.com
Tas Lillyn - crossbody tas - schoudertas - tas met hengsel - tas Tas Lillyn - crossbody tas - schoudertas - tas met hengsel - tas v.a. € 39,95.- Bekijk product via bol.com
Tas - crossbody linea - alpaca wol tas - duurzame tas - handgemaakt - crossbody tas - schoudertas Tas - crossbody linea - alpaca wol tas - duurzame tas - handgemaakt - crossbody tas - schoudertas v.a. € 44,95.- Bekijk product via bol.com
Dames tas - Crossbody tas - Clutch - Dames Clutch - Suede tas - Blauwe tas - Lichtblauw Dames tas - Crossbody tas - Clutch - Dames Clutch - Suede tas - Blauwe tas - Lichtblauw v.a. € 26,95.- Bekijk product via bol.com

Welke tas kies jij voor de zomer?

De zomer is de tijd om te experimenteren met nieuwe tassentrends en stijlen. Van kleurrijke clutches tot oversized draagtassen, er is dit seizoen een tas voor elke gelegenheid. Als je op zoek bent naar een veelzijdige optie waarmee je van je werk naar het weekend kunt, probeer dan eens een leren weekendtas. En voor die zomerse uitstapjes zijn rolltop rugzakken perfect om alles in te pakken wat je nodig hebt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over maatbeperkingen. Wat is jouw favoriete zomertassentrend?

 

Terug naar Trend watch