Menu
Dé sneakers van 2017

De afgelopen jaren zijn we massaal sneakers gaan dragen en een leven zonder sneakers is dan ook (bijna) niet meer voor te stellen. Er komen steeds weer nieuwe modellen op de markt en de collecties worden groter en groter. Maar met welke sneakers kun je gespot worden in 2017? YouStyle geeft tips.

Wit met een extra touch

Nog steeds is de witte, lage sneaker zeer populair bij zowel mannen als vrouwen. En geef ze eens ongelijk: de witte sneaker staat overal perfect onder en maakt je outfit zeker af. Maar wat misschien nog leuker is, zijn de opvallende (kleurrijke) details die we deze zomer en dit najaar gegarandeerd gaan zien op de witte sneaker. Denk aan borduursels, strepen en patronen die je witte sneaker nét iets specialer maken.

Sneaker met plateauzool

Geen zin om pijn te krijgen aan je voeten met die hoge hakken, maar wil je wel graag een paar centimeter groter zijn? De sneaker met plateauzool is de ideale oplossing. Door de zool ben je net iets groter dan met een gewone sneaker en loop je ook nog eens comfortabel; iets wat je niet snel zult zeggen van je hoge hakken.

Sportschoen of sneaker?

Een andere sneaker trend is de sneaker waarvan we af en toe niet weten of het nou een sportschoen is of niet. Sportschoenen worden steeds moderner en sneakers worden steeds sportiever. Dus ga je voor een sporty look? Met deze sneakers zit je altijd goed.

Bekijk hieronder de leukste sneakers bij YouStyle!

Terug naar Trend watch