Menu
De salopette is dé denimtrend van nu

Een trend die helemaal terug is en veel gedragen wordt is de salopette. Er zijn tegenwoordig weer veel verschillende varianten van dit item zodat jij ze helemaal naar eigen hand kunt combineren met de rest van je kleding. Wellicht is dit niet jouw favoriete kledingstuk maar trust us dit moet je een kans geven. De tuinbroek is allang niet meer de tuinbroek van een aantal jaren geleden. Hier lees je een aantal voorbeelden hoe je dit denim item kunt combineren.

Verschillende soorten salopettes

Tegenwoordig kun je vele verschillende soorten vinden. Wanneer je de winkel binnen loopt, zul je ze waarschijnlijk al zien hangen. Zo is er de salopette jurk die het enorm goed doet onder de bloggers van nu. Met een salopette jurk kun je namelijk je toch ietwat vrouwelijk kleden. Je kan tijdens de koude maanden namelijk een panty dragen en er een coltrui onder dragen. Maak je outfit af met een paar toffe laarzen en je bent klaar om te gaan.

Wil jij liever een stoere look? Dan kun je ook kiezen voor een tuinbroek met lange broekspijpen. We zijn allemaal weg van de ripped jeans en deze kun je ook kopen in tuinbroek vorm! Draag er een wit of zwart t-shirt of een trui onder en maak je outfit af met een paar sneakers.

Tijdens de zomer kun je deze tuinbroeken ook enorm goed dragen. Ga dan voor een korte variant. Deze doen het enorm goed op festivals! Jij kan dan een korte tuinbroek dragen met een crop top of hemdje. Om het lekker fris te houden kun je dan een paar leuke sandalen eronder dragen en maak je jouw outfit af met een leuke pet of hoed om je hoofd uit de zon te houden.

Gemakkelijk te combineren

Iedereen maakt het mee. Zo'n dag waarbij al je goede kleding in de wasmachine zit waardoor je met de overgebleven kleding geen goede combinaties kunt maken. Wanneer je zo'n dag hebt, kun je het beste een denim salopette aan doen. Dit is namelijk je pronkstuk. Hierdoor hoef je er niets speciaals onder te dragen en op deze manier heb je toch een leuke outfit aan. Een topje, t-shirt of shirt met een basiskleur is al voldoende. Zorg voor een leuk paar schoenen en je kan je outfit afmaken met wat accessoires zoals een subtiele ketting, een aantal armbandjes en een leuke tas en je bent ready to go.

Een enorme keuze

Je kan tegenwoordig vele verschillende soorten salopettes voor dames vinden. Zo zijn er de varianten met wijde pijpen of juist de skinny jeans varianten. Je kan met deze twee varianten in ieder geval niet fout gaan. Daarnaast kun je een salopette voor dames ook op verschillende manieren dragen. Wanneer je een paar heels onder draagt, zul je zien dat de look direct wat netter wordt. Vandaag de dag vind je ook steeds meer tuinbroeken waarbij ze niet meer de klassieke spijkerstof kleur hebben. Jij kan namelijk ook een denim salopette kopen in kleuren zoals wit, grijs, zwart of roze. Wil jij helemaal een andere kant op met de tuinbroek? Dan kun je ook op zoek gaan naar een tuinbroek die gemaakt is van fluweel, (nep)leer of katoen.

Terug naar Trend watch