Menu
Dé perfecte winterjas voor jouw lengte

De zomer is nu toch echt afgelopen. Je bent hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een nieuwe winterjas zodat jij er toch fashionable bij loopt dit najaar. Je hebt dit najaar super veel keuze en zo kun je dus kiezen voor een opvallende faux fur winterjas of voor een subtielere jas. Je zou het liefste meerdere winterjassen in willen staan, maar houd er rekening mee dat niet iedere jas jou zal staan. Je hebt al een groot voordeel als je jas bij jouw lengte past. Hier een paar tips hoe jij de best passende winterjas kunt vinden.

De langere vrouw

Voor de langere vrouwen onder ons staat een getailleerde jas super. Deze jas kun je met een strakke of brede riem dragen. Dit is tevens ook een trend van dit najaar. Super handig! Hierover lees je meer in deze blog. Verder staat een jas met een grote kraag jouw ook super mooi. Je kan ook gaan voor een opvallendere jas. Ga dan op zoek naar een lange jas met een opvallende print. De leopard print is hier een goed voorbeeld van!

Kleinere vrouw

Kleinere vrouwen moeten op zoek naar een jas die niet tot aan haar knie komt. Je bent namelijk al klein en door een lange jas aan te trekken lijk je helemaal mini. Zulke jassen kun je dus ook maar beter laten hangen en op zoek gaan naar een kortere jas. Zo zijn er kortere jassen te vinden met een verhoogde taille. Daarnaast kun je ook kiezen voor een trenchcoat waar ook weer een riem aan zit. Door zulke jassen aan te doen geef jij het effect dat je langer lijkt dan je daadwerkelijk bent. Daarbij komt dat zo'n jas je ook nog prachtig zal staan! Voor de stoerdere look kun je ook gaan voor een biker jack zodat jij je outfit helemaal compleet maakt!

Terug naar Style tips