Menu
De perfecte tas voor jouw sterrenbeeld

Tassen maken een outfit helemaal af en zijn daarnaast ook nog eens erg handig. Ben je nog op zoek naar een (look-a-like) designer tas en weet je niet welke tas je moet kiezen? Jouw sterrenbeeld vertelt je precies welke tas bij jou past! Happy shoppings!

Ram (21 maart t/m 20 april)

De ram zit vol energie en een rustige tas remt jou af wanneer dat nodig is. Een rustige handtas, schoudertas of rustige en chique crossbody: alles kan!

Stier (21 april t/m 21 mei)

Stieren houden van kwaliteit en vakmanschap. De tas die hierbij hoort is een tas van goede kwaliteit die lang meegaat!

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Tweelingen zijn echte twijfelaars, maar zijn ook super vrolijk en houden van veel kleur. Daarom is een tas in een knalkleur de perfecte keuze voor jou! Zo'n tas maakt iedere outfit minder saai en straalt jouw vrolijke persoonlijkheid uit.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli)

Een kreeft is betrouwbaar en loyaal en blijft altijd trouw aan mensen om wie je geeft. Daarom past een tas die lang meegaat goed bij jou. Een prachtige leren shopper bijvoorbeeld!

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Leeuwen hebben veel lef en een ietwat brutale persoonlijkheid, maar toch houden mensen van je. Een gewaagde tas past daarom perfect bij jouw karakter.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Gestructureerd en georganiseerd zijn de kenmerken van het sterrenbeeld maagd. Daarnaast ben je ook een echte workaholic en daarom heb je een goede werktas nodig. Welke tas goed bij jou past? Een lichtroze tas die rust uitstraalt en er ook nog eens fashionable uitziet.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Een weegschaal heeft moeite met beslissingen maken en dus ook met beslissen welke nieuwe tas je gaat kopen. Gelukkig zegt jouw sterrenbeeld welke tas perfect bij je past, zodat je zelf niet meer hoeft te beslissen. Welke tas dat is? Een crossbody!

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

De schorpioen houdt van simpel en eerlijkheid. Daarom past een simpele en toch gelijk ook chique zwarte crossbody tas bij jou!

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

De boogschutter houdt van experimenteren en kan veranderingen gemakkelijk aan. De tas die hierbij hoort is een rode rugzak!

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Een steenbok hecht veel waarde aan tradities en daarom is een neutrale en tijdloze tas een perfecte keuze voor jou. Denk bijvoorbeeld aan een handtas of schoudertas in een neutrale kleur.

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Een tas die rust uitstraalt is de perfecte tas voor jou! Een waterman heeft namelijk een zachte persoonlijkheid en is een echt familiemens.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Vissen houden van alles wat met de zomer te maken heeft en daarom past een fleurige strandtas goed bij jouw persoonlijkheid.

Terug naar Must haves
Geschreven door:
Sharon
Sharon

Houdt van de zomer, maar vindt de herfst leuker qua mode: laagjes! Mix & match met kleuren en materialen. Heeft ruim 80 soorten nagellak.